ZAROBILI SUDSKE POLICAJCE

Četiri osobe uhapšene zbog talačke krize u Rudom predate Tužilaštvu

Njima se na teret stavlja da su počinila krivično djelo protivpravno lišenje slobode

Uhapšene četiri osobe. Nezavisne novine

SRNA

17.6.2023

Četiri lica koja su uhapšena u vezi s talačkom krizom u Rudom predata su jutros Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Uz uhapšene Tužilaštvu je predat je i izvještaj o počinjena četiri krivična djela - protivpravno lišenje slobode, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja, te izazivanje opšte opasnosti.

Portparol Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica reka je da su ova četiri lica u nadležnosti Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Policija je jučer u Rudom uhapsila tri lica, i jedno u Višegradu, a izvršeni su i pretresi na više lokacija u objektima koje koriste uhapšeni.

Lica čiji su inicijali A.M, N.O. i B.D, uhapšena u Rudom, a lice V.A. uhapšeno je u Višegradu. Njima se na teret stavlja da su počinila krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

Policiji u Foči jučer je u 8.20 sati prijavljeno da su dva lica protivpravno lišena slobode, da ih V.A. drži zatvorene u objektu i da im je onemogućen izlazak. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.