AVAZ OTKRIVA

Koji se novinar spominje na Sky aplikaciji u komunikaciji sa Stojnićem i Keljmendijem!?

Stojnićevo ime spominje se i u komunikacijama sa direktorom OSA-e Osmanom Mehmedagićem Osmicom. Zabilježeno je više poruka između Keljmendija i Osmice a u kojima se spominje Stojnić

Stojnić: Dovodi i u vezu s aplikacijom Sky preko koje je povezan putem kuma Elvisa Keljmendija. Facebook

Piše: M. Aš.

8.11.2022

Denis Stojnić kojem je određen kućni pritvor, a protiv kojeg Tužilaštvo BiH vodi istragu zbog sumnje da je počinio krivično djelo primanja dara radi trgovine utjecajem i međunarodnom prostitucijom jučer je po naredbi Suda BiH u prostorijama MUP-a Kantona Sarajevo prisustovao otvaranja mobilnih telefona koji su mu oduzeti nakon hapšenja.

Stojnić se dovodi i u vezu s aplikacijom Sky preko koje je povezan putem kuma Elvisa Keljmendija, koji se nakon što je propjevao u Tužilaštvu BiH brani sa slobode.

Stojnićevo ime spominje se i u komunikacijama sa direktorom OSA-e Osmanom Mehmedagićem Osmicom. Zabilježeno je više poruka između Keljmendija i Osmice a u kojima se spominje Stojnić.

Zanimljivo je, saznaje "Avaz" da se u komunikacija članove ove kriminalne bande na Sky i Anomu spominje i ime jednog novinara koji im je pomogao. Sada se istražuje njegova uloga sa članovima ove kriminalne grupe. Tačnije, po čijem je nalogu s njima komunicirao i zašto su ga na Sky spominjali.

Osim toga, raspakivanjem aplikacija Sky i Anom otkriveno je da je Stojnić jednog pripadnika Regionalnog ureda SIPA-e vodio na ljetovanje.

Mnogi i dalje spavaju u tenama. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.