USPJEŠNA SARADNJA

"BH Telecom" otvorio novu poslovnicu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Poslovnica na Međunarodnom aerodromu Sarajevo ujedno je i 79. prodajno mjesto "BH Telecoma" u Bosni i Hercegovini

BH Telecom - Avaz
Bh Telecom - Avaz
BH Telecom - Avaz
BH Telecom - Avaz
BH Telecom - Avaz
+10
N. Aj.

20.2.2024

Svečano otvorenje novog centra kompanije "BH Telecom" upriličeno je danas na Međunarodnom aerodromu Sarajevo.

Kako je istaknuto, usluge "BH Telecoma" bit će na raspolaganju svim putnicima posebno gostima Sarajeva.

Logičan slijed

Direktor Direkcije Sarajevo "BH Telecoma" Edin Kapo rekao je da je ova kompanija prirodni partner s Međunarodnim aerodromom Sarajevo, jer, osim što su u vlasništvu Federacije BiH, iz godine u godinu ostvaruju značajne poslovne rezultate.

- Međunarodni aerodrom Sarajevo i BH Telecom imaju dugogodišnju uspješnu saradnju i logičan slijed je bilo otvaranje ovog modernog shopa. Naša intencija je pružati najkvalitetnije telekomunikacijske usluge - rekao je Kapo.

Dodao je da je "BH Telecom" pripremio niz pogodnosti za korisnike Moja TV, uz redizajn kombinovanih paketa za tinejdžersku i studentsku populaciju i Moj izbor, kao i pružanje posebnih benefita korisnicima koji svoj broj prenesu u mobilnu mrežu "BH Telecoma".

Naglasio je da je u fokusu "BH Telecoma" da bude prisutan na svakom pedlju Bosne i Hercegovine i na raspolaganju svim korisnicima koji će biti u mogućnosti da na intuitivan način plate svoje usluge.

Direktor Direkcije za promociju, prodaju i podršku "BH Telecoma" Emir Višća naveo je da je po strategiji "BH Telecoma" unapređenje korisničkog iskustva izuzetno važno, te je otvaranje tog modernog objekta potvrda te strategije.

Najbolje usluge

- Veoma nam je važno korisničko zadovoljstvo i iskustvo, koje kontinuirano poboljšavamo i unaprjeđujemo kroz naša ovakva prodajna mjesta. Uz to, poseban fokus u narednom periodu bit će prodaja putem digitalnih kanala prodaje - kazao je Višća.

Naglasio je da "BH Telecom" puno ulaže u direktne kanale prodaje i strateški se pozicionirao u razvoju digitalnih kanala, kao što je Web Shop i aplikacija Moj BH Telecom.

Poslovnica na Međunarodnom aerodromu Sarajevo ujedno je i 79. prodajno mjesto "BH Telecoma" u Bosni i Hercegovini.

Samra Pehilj, izvršna direktorica za razvoj aerodroma Sarajevo, istaknula je kako je "BH Telecom" prepoznao mogućnost da svim putnicima ponudi ugodan ambijent i najbolje usluge.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.