PREDSJEDNIK STRANKE

Konaković objavio uznemirujuće poruke koje dobiva zastupnica NiP-a: Nešto najodvratnije što sam vidio

Kad izađe predsjednik SDA i kaže kako su davali mnogo više pozicija HDZ-u nego što im pripada to ovi lažovi zovu patriotizmom

Konaković: Oglasio se na društvenim mrežama. Fena

E. Ć.

29.5.2024

Ministar vanjskih poslova BiH i lider NiP-a Elmedin Konaković objavio je kako je PR kantonalne sarajevske SDA Ismet Bećar brutalno napao članicu NiP-a Ajlu Milišić Pepić zbog glasanja na sjednici Parlamenta FBiH za sudiju Ustavnog suda BiH.

- Napad je na vjerskoj i ljudskoj osnovi jedan od najodvratnijih koje sam vidio. Ispod su komentari koji pozivaju na nasilje i nabijanje na kolac.

"Bolesna kampanja"

Svjedoci smo bolesne kampanje zbog izbora Vukoje, napada medijske mašinerije o kojoj često govorim, izjava raznih mešalića, kapidžića, zahiragića, ezhera i ostalih lažova kojima je normalno da SDA glasa i izabere Matu, a izdaja je da Trojka i posebno NiP glasa i izabere Marina.

Kad izađe predsjednik SDA i kaže kako su davali mnogo više pozicija HDZ-u nego što im pripada to ovi lažovi zovu patriotizmom.

Kad se bilo ko i bilo gdje imenuje od Hrvata u ovoj koaliciji to bolesnici nazivaju izdajom. Ne haju za činjenice, argumente, dokaze i brojeve.

Kako kukavice rade

Šutili su na glasanje Podžića za vojvodu Poplašena, šute kad Reuf Bajrović kaže da je Armija RBiH odbranila naše saborce nebošnjake od njihovih sunarodnjaka, kad pljune na multietničnost šuti banda budžetska.

Branite čast naše sestre Ajle, to vam je obaveza! Pišite i govorite o lažljivcima, nikad nemojte prestati!

Ne ovako kako te kukavice rade, ne prijetite i ne psujte. Samo ih istinom razoružajte i ljudima pokažite ko su - poručio je Konaković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.