OGNJEN MILINKOVIĆ

Načelnik Općine Gacko: Hajmo pomoći povratnicima, nebitno zovu li se Enver ili Ognjen

Najoštrije osuđujem ovaj napad na kuću povratnika, a na sreću nije bilo napada na život i zdravlje ljudi, dodao je

Ognjen Milinković - Avaz
S lica mjesta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2
Meliha Smajkic

3.5.2024

Uz predstavnike Federalnog ministarstva za izbjegle i raseljene osobe te Medžlisa Islamske zajednice Gacko i Trebinje,  kao i povratnika u Gacko, porodicu Hame Krvavca je posjetio načelnik općine Gacko, Ognjen Milinković.

Načelnik Gacka, Ognjen Milinković je nakon posjete porodici Krvavac u izjavi za medije kazao da je"kriv onaj koji je ovo uradio".

- Mi u Gacku nemamo suživot, mi ovdje imamo život. Ovi ljudi ovdje žive, i koliko znam, svi oni uvijek mogu da se obrate i Općini i meni osobno. Uvijek smo bili tu, što je god trebalo, ovdje živimo normalno - rekao je, pa nastavio:

- Najoštrije osuđujem ovaj napad na kuću povratnika, a na sreću nije bilo napada na život i zdravlje ljudi. Ovo je kukavički čin i ja bih se suzdržao od bilo kakvih drugih komentara, da ne prejudiciram bilo šta, dok policija i Tužilaštvo ne urade svoj dio posla.

Naveo je kako bi bilo puno bolje pričati o ekonomiji, privredi, a manje o glupostima.

- Hajde da pričamo o životu, kako pomoći povratnicima u Gacko. Općina Gacko je uz svakog čovjeka bez obzira da li se on zvao Enver ili Ognjen - kazao je načelnik. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.