SARAJEVO

Načelnik Irfan Čengić u posjeti službama sigurnosti u Starom Gradu

Ovo je bila prilika da lično zahvalim svim pripadnicima ovih službi za njihov neumorni angažman i predanost, naveo je Čengić

 Čengić u posjeti službama sigurnosti u Starom Gradu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6
H. J. I.

31.12.2023

Večeras su načelnik Općine Stari Grad Sarajevo, Irfan Čengić i vijećnik u Općinskom vijeću Stari Grad, Vedad Deljković posjetili dežurne gradske službe koje će noć provesti na dužnosti, pružajući podršku našim građanima.

Ove neumorne službe imaju ključnu ulogu u očuvanju sigurnosti i zdravlja naše zajednice, a gesta zahvalnosti prema njihovom neprekidnom angažmanu izražena je kao znak dubokog poštovanja za njihov konstantni doprinos.

Načelnik Čengić je istakao izuzetnu važnost i zahvalnost prema hrabrim policijskim službenicima, vatrogascima i medicinskom osoblju. Pohvalio je njihov neumorni angažman i brzu reakciju u hitnim situacijama te im uputio iskrene čestitke za Novu godinu.

- Ovo je bila prilika da lično zahvalim svim pripadnicima ovih službi za njihov neumorni angažman i predanost. Njihova posvećenost znači sigurnost i dobrobit naših sugrađana, čineći našu zajednicu sigurnijom. Ponosni smo na njihov rad i spremnost da odgovore na svaki izazov - istakao je načelnik Općine Stari Grad Sarajevo, Irfan Čengić, tokom večerašnjeg obilaska dežurnih gradskih službi.

Posjeta je započela obilaskom punkta Hitne pomoći Stari Grad, zatim Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Vratnik, nakon čega je slijedila posjeta ispostavi Profesionalne vatrogsne brigade na Baščaršiji. Obilazak je zaključen posjetom Policijskoj stanici Stari Grad u ulici Logavina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.