ZAVRŠENA AKCIJA

Prikupljen novac za izgradnju bunara u Africi u čast doktorica Azre Spahić i Alme Suljić

U akciji je prikupljeno 6.788 KM i 574 eura

Alma Suljić i Azra Spahić. Facebook

H. J. I.

15.7.2023

Akcija prikupljanja novca za izgradnju bunara u Africi u čast tragično nastradalih doktorica Azre Spahić i Alme Suljić je uspješno završena.

Podsjećamo, Azra Spahić je poginula u strašnoj saobraćajnoj nesreći u Sarajevu 26. maja nešto prije ponoći. Nju je automobilom udario Armin Berberović. Nekoliko sedmica kasnije stigla je tragična vijest da je preminula i Azrina kolegica Alma Suljić koja je bila teško povrijeđena u nesreći.

Kolege Azre i Alme iz Doma zdravlja i Medicinskog fakulteta pokrenuli su akciju prikupljanja novca za igradnju bunara u Africi u njihovu čast.

Fatih Ademović, kolega Azre Spahić sa fakulteta saopštio je da su sredstva za izgradnju bunara prikupljena. On je uz poruke zahvalnosti objavio listu svih transakcija. U akciji je prikupljeno 6.788 KM i 574 eura.

- Ovom prilikom bih se zahvalio svima koji su učestvovali u akciji prikupljanja donacija,kao i medijskim portalima koji su promovisali našu objavu besplatno.

Akcija je imala za cilj da omogući svima koji su ih poznavali da daju svoj doprinos zarad realizacije ovog projekta. U nastavku objave možete pogledati listu svih transakcija, kao i ukupnu količinu prikupljenog novca.

Imena donatora su zatamnjena, radi očuvanja privatnih podataka. U naredom periodu ćemo objaviti ugovor sa firmom koja će realizovati projekat - napisao je Azrin kolega Fatih Ademović na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.