"BESPLATNO JEO I PIO"

Iz restorana "Brajlović" sve zeznuli: Je li Mel Gibson u Sarajevu ili Las Vegasu

"Mel Gibson iz Foče", "Ovo je Mel Gibson poslije jedne nedjelje u Bosni", "Mel Gibson za sirotinju", neki su od komentara

Još se ne zna ko je osoba sa fotografije s uposlenicima restorana "Brajlović". Instagram

N. Aj.

3.7.2023

Na Instagram profilu restorana "Brajlović" u Sarajevu objavljena je fotografija uposlenika s čovjekom koji podsjeća na slavnog glumca Mela Gibsona.

- U društvu s najvećom facom Holivuda. Pregovori o snimanju akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobati - napisano je u opisu fotografije uz oznaku fan stranice Mela Gibsona.

Ubrzo su brojni mediji u susjedstvu objavili da je Mel Gibson došao u Sarajevo, ali slavni glumac otprilike u tom periodu viđen je u Las Vegasu. 

Očito je da tip na slici nije Mel Gibson, a još se ne zna ko je osoba s fotografije, ali komentari ispod slike su urnebesni.

"Lik vas je uzeo na foru, besplatno je jeo i pio", "Ako je ovo Mel Gibson, ja sam Brad Pitt", "Mel Gibson iz Foče", "Ovo je Mel Gibson poslije jedne nedjelje u Bosni", "Mel Gibson za sirotinju", Ovaj više liči na Dragana Dabića nego na Mela Gibsona", neki su od komentara na Instagramu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.