POZITIVNE VIJESTI

Otac Anela Arnautovića: Moj lav ima hiljadu pitanja, ničega se ne sjeća

Ljekari smatraju kako bi "bilo dobro da vidi oca ili majku", ali su posjete na UKC-u Tuzla zabranjene

Sakib Arnautović sa sinom Anelom. Facebook / Avaz

Piše: Sl. M. / Avaz.ba

2.2.2020

Anel Arnautović, koji je preživio tešku saobraćajnu nesreću kod Tuzle 18. januara, svjestan je i komunikativan, ali se ničega ne sjeća, potvrdio je "Avazu" njegov otac Sakib Arnautović. 

- Jučer su mi to doktori saopćili. Pošto je zabranjena posjeta na UKC-u Tuzla, ne mogu ući. Doktorica mi je rekla da je potpuno budan, svjestan i komunikativan, to je zasad najbitnije za nas - rekao je Sakib Arnautović. 

Anela porodica nije vidjela već nekoliko dana, iako i ljekari smatraju kako bi "bilo dobro da vidi oca ili majku". Međutim, na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla posjete su zabranjene zbog gripe. 

- Jučer, kad sam otišao u bolnicu, doktorica mi je rekla da Anel ima nekih pitanja, hiljadu ih je, kaže, postavio, ali mu još ništa niko nije rekao. Ne smiju ga uzbuđivati. Ne zna šta se desilo, to sam posebno pitao, zna da je u bolnici, ali ne zna zbog čega, toga se ne sjeća - rekao je Anelov otac, dodavši kako su ovo odlične vijesti s obzirom na stanje u kakvom je bio. 

On je na svom Facebook profilu podijelio sretnu vijest uz poruku: "Probudio se moj lav".

Objava Anelovog oca na Facebooku. Screenshot

Kako je počeo oporavak, cijeloj porodici je lakše.

- I majka je bolje, mada je ovo još sve daleko od toga da je on dobro. Nabavili smo lijekove, platio sam neki dan ampule 550 maraka i odnijeli smo u bolnicu, kažu da su dobre, pa, vidjet ćemo - kazao je Sakib Arnautović za "Avaz". 

Podsjetimo, Anel Arnautović zadobio je teške povrede u nesreći u kojoj su poginuli njegov amidžić Irmel Arnautović i prijatelj Ildahid Malkić

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.