GLO HYPER PRO

Uzbudljivom večeri inovacija BAT u Sarajevu proslavio lansiranje glo HYPER PRO uređaja

Korisnici u BiH dobili su priliku postati dio manjeg broja zemalja u kojima BAT posluje globalno, a u kojima je dostupan najnoviji glo HYPER PRO

Uzbudljivom večeri inovacija BAT u Sarajevu proslavio lansiranje glo HYPER PRO uređaja. glo HYPER PRO

Marketing

21.6.2024

• glo HYPER PRO nudi novu HeatBoostTM tehnologiju za unaprijeđeni ukus i zadovoljstvo potrošača

• Hyper Pro sadrži novi EasyView™ ekran, premium Amoled displej, koji prikazuje sve što trebate znati o postavkama uređaja i sesijama

• BAT postaje prva kompanija iz industrije koja je na tržištu BiH prisutna sa svim kategorijama bezdimnih proizvoda sa smanjenim rizikom u odnosu na cigarete

Sinoć je Sarajevo bilo centar zbivanja! U prekrasnom ambijentu Four Seasons Penthouse restorana, BAT je sa stilom proslavio svoju najnoviju inovaciju – glo HYPER PRO uređaj za zagrijavanje duhana, u društvu mnogobrojnih uzvanica. Tim su se korisnici u BiH pridružili skoro devet miliona punoljetnih glo korisnika širom svijeta.

Kako su rekli iz kompanije, korisnici u BiH dobili su priliku postati dio manjeg broja zemalja u kojima BAT posluje globalno, a u kojima je dostupan najnoviji glo HYPER PRO.

Prije spektakularnih nastupa Petra Graše i Berina Buturovića, uzvanice su imale priliku da se kroz interaktivnu postavku upoznaju sa naprednom tehnologijom koja stoji iza najinovativnijeg uređaja za zagrijavanje duhana kompanije BAT do sada, koji odlikuje moderan i elegantan dizajn, u kombinaciji sa unaprjeđenim iskustvom upotrebe.

glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
+9

Dobrodošlicu na događaj i u novi glo svijet uzvanicima poželio je Johan Baguca, direktor BAT-a za BiH. „glo HYPER PRO je puno više od uređaja, jer je perfektna kombinacija tehnoloških inovacija i sofisticiranog dizajna. Dizajniran je da svakodnevne trenutke učini izvanrednim zahvaljujući uvođenju novih tehnologija, poput pametnog LED ekrana i HeatBoost sistema indukcionog zagrijavanja. Posebno me raduje što je sa dolaskom glo HYPER PRO-a BAT na tržištu BiH jedina kompanija u industriji sa prisutnim svim kategorijama bezdimnih proizvoda smanjenog rizika*“, rekao je Baguca.

Velika novost je i HeatBoost tehnologija indukcionog zaigravanja, koja pruža intenzivniji ukus u Boost načinu rada, dok je trajanje sesije u Standard načinu rada do 30 sekundi duže u odnosu na prethodne modele uređaja, a moguće je ostvariti do tri uzastopne sesije. Uvođenje inovativnog EasyView LED ekrana omogućava korisniku kontrolu konzumaciju, pružanjem informacija o izabranom načinu rada, statusu baterije, preostalom vremenu trajanja konzumacije. 

glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
glo HYPER PRO - Avaz
+6

Uređaj glo HYPER PRO već je dostupan na kioscima iNovina i drugim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Ne propustite priliku da postanete dio ove tehnološke revolucije!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.