MAJSKO KOLO - IZVLAČENJE

Večeras izvlačenje dobitaka 2. vanrednog kola TV Binga

Ponovo dolaze lijepe vijesti iz Lutrije Bosne i Hercegovine, a to je finalno izvlačenje dobitaka 2. vanrednog kola igre TV Bingo

Večeras izvlačenje dobitaka 2. vanrednog kola TV Binga. Lutrija BiH

Marketing

15.5.2024

Pored redovnih novčanih dobitaka te Jackpota, igrači koji budu sudjelovali u izvlačenju brojeva 2. vanrednog kola TV Binga imaju mogućnost osvojiti i dodatne vrijedne novčane dobitke.

Dva najsretnija igrača će osvojiti godišnje TV BINGO plate od po 2.000,00 KM mjesečno, a isplata će se vršiti u 12 redovnih rata. Dobici će se izvlačiti iz baze svih kupljenih žutih bingo listića, te iz baze poslanih SMS poruka. Zatim se izvlače 2 dodatna novčana dobitka po 10.000,00 KM, a izvlačenje će se vršiti iz baze svih kupljenih žutih bingo listića i iz baze poslanih SMS poruka. Isto vrijedi i za dva dobitka po 5.000,00 KM koji će biti izvučeni u 2. vanrednom kolu ove igre.

Finalno izvlačenje brojeva će biti realizovano u srijedu 15. maja u programu Federalne televije sa početkom u 20:10 sati.

Uz dinamičnu atmosferu i uzbuđenje koje donosi izvlačenje novčanih dobitaka, gledatelji pored malih ekrana neće samo križati brojeve na svojim TV BINGO listićima. Za dodatnu zabavu, atmosferu će upotpuniti bosanskohercegovački kantautor zabavne i etno-pop muzike Al'Dino koji će dodatno začiniti večer svojim glasom i nastupom.

Iz Lutrije Bosne i Hercegovine napominju igrače da za dodatni fond dobitaka mogu učestvovati i slanjem SMS poruka sa serijskim brojem žutih bingo listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BHTELECOM) ili 063 888 71 (HT ERONET). Cijena SMS-a 0,50 KM + PDV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.