AMINESS POSLOVI

Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru?

Iskoristite priliku i upoznajte se s kompanijom „Aminess Hotels & Campsites“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi

Marketing

26.2.2024

DEKRA Vas poziva da prisustvujete prezentaciji kompanije „Aminess Hotels & Campsites“ u Sarajevu u Hotelu Europe, u utorak 27.02.2024. godine, s početkom u 17:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se s kompanijom „Aminess Hotels & Campsites“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za sezonu 2024/2025 jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti u mjesecu aprilu. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od 1.200 zaposlenika.

Aminess je u Hrvatskoj prisutan na 8 različitih destinacija, a u svom sastavu imaju 15 hotela, 5 kampova, 3 resorta s vilama i apartmanima. U ljetnoj sezoni Aminess dnevno ugosti više od 15.000 gostiju.

Trenutni pokazatelji bookinga za turističku 2024. godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kao poslodavac koji se svojim poslovanjem i brigom o zaposlenicima istaknuo na tržištu rada, svojim će zaposlenicima u 2024. isplatiti razičite nagrade i benefite, što uključuje sezonsku nagradu za svakog zaposlenika, božićnicu, regres, dar djetetu i dar u naravi. Pored toga Aminess nudi svojim radnicima različite vrste edukacija i kontinuirano ulažu u razvoj svojih uposlenika. Uposlenici će imati priliku i sarađivati i učiti od vrhunskih chefova poput Davida Skoke, Hrvoja Zirojevića, Melkiora Bašića i Matije Bogdana. Također, kompanija svojim zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok i plaćene troškove prijevoza. Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju.

Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti veliki broj gostiju, stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Aminess organizuje sve potrebno za dobijanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj. 

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na prezentaciju kompanije „Aminess Hotels & Campsites“ u Sarajevu, u prostorijama hotela Europe, utorak 27.02.2024. godine s početkom u 17:00h.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije „Aminess Hotels & Campsites“. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na prezentaciju kompanije „Aminess Hotels & Campsites“ možete poslati Vašu prijavu putem sljedećeg linka.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.