IQOS

Otvoren prvi IQOS butik u Sarajevu!

Dodatno, u butiku je dostupna kompletna paleta IQOS i lil SOLID uređaja, aksesoara, kao i najnoviji IQOS ILUMA modeli uređaja i drugi asortiman.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Marketing

4.12.2023

U prizemlju ARIA Mall Centra, u Sarajevu, otvoren je prvi IQOS butik koji obećava revolucionarno iskustvo za sve ljubitelje napredne bezdimne tehnologije. Osim savremene estetike, tržišna scena glavnog grada dobiva novi koncept korisničkog iskustva za one koji su već odabrali manje štetne bezdimne alternative kao i sve odrasle pušače koji žele istražiti portfolio bezdimnih proizvoda.

Šta vas očekuje?

Butik predstavlja mnogo više od prodajnog mjesta – kreiran je s ciljem omogućavanja jedinstvenog korisničkog iskustva kroz posebno dizajniran prostor. To mjesto korisnicima pruža dovoljno prostora za istraživanje i upoznavanje s proizvodima, kao i priliku da saznaju više o nauci koja podržava bezdimnu tehnologiju.

Otvoren prvi IQOS butik u Sarajevu!. IQOS

Dodatno, u butiku je dostupna kompletna paleta IQOS i lil SOLID uređaja, aksesoara, kao i najnoviji IQOS ILUMA modeli uređaja i drugi asortiman.

IQOS ILUMA je najnapredniji uređaj iz IQOS porodice koji zagrijava duhan putem indukcije. Ovaj uređaj koristi nove potpuno zatvorene patrone posebno dizajnirane samo za ILUMA uređaje. IQOS ILUMA nema oštricu i omogućava čistiji način zagrijavanja duhana što znači da eliminiše potrebu za čišćenjem uređaja, dok autostart funkcija automatski počinje da zagrijava patronu kada se stavi u držač uređaja. IQOS ILUMA dolazi u tri verzije za sve cjenovne rangove – IQOS ILUMA Prime - vodeći uređaj potpuno jedinstvenog dizajna, IQOS ILUMA koji je poboljšana verzija dizajna IQOS 3 DUO uređaja i IOQS ILUMA ONE - jednokomponentni uređaj.

Butik u Sarajevu je četvrti prostor takvog tipa u regiji, uz već postojeće butike u Beogradu i Skoplju. U narednoj godini je planirano otvaranje još jednog butika u BiH, u namjeri da se korisnicima u još jednom bh. gradu pruži vrhunsko korisničko iskustvo.

Radno vrijeme butika je od ponedjeljka do subote u terminu 9 -21 sati, a nedjeljom 10-18 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.