TYLOL HOT

Zima ide, ide zima, neka svako jaknu ima

Tylol Hot pokreće kampanju koja će donijeti nove i tople zimske jakne onima koji se nose s najtežim životnim uslovima

Zima ide, ide zima, neka svako jaknu ima. Tylol Hot

Marketing

4.12.2023

U hladnim zimskim danima, kada se ledi svaki dah, postoji nešto posebno u pružanju topline i podrške onima kojima je to najpotrebnije. Upravo iz tog razloga, Tylol Hot pokreće kampanju “Zima ide, ide zima, neka svako jaknu ima” koja će donijeti nove i tople zimske jakne onima koji se nose s najtežim životnim uslovima - najugroženijim korisnicima usluga udruženja Pomozi.ba, Mozaik Prijateljstva te Venus Amica.

Brend Tylol Hot će uz pomoć navedenih udruženja i podataka kojima raspolažu, kupiti i isporučiti jakne prilagođene potrebama korisnika, pružajući im osjećaj topline i zaštite tokom hladnih mjeseci. Tylol Hot vas poziva da im se pridružite i podijelite toplinu ove zime tako što ćete donirati nove ili očuvane zimske jakne, jer je vaša podrška ono što ovaj projekat može učiniti većim i posebnijim.

Upravo zahvaljujući vašem odazivu i pridruživanju aktivaciji „Zima ide ide zima, neka svako čizme ima“ koju je započeo brend Tylol Hot, prošle godine je na stotine naših sugrađana u potrebi ugrijalo noge toplim i novim zimskim čizmama. Hvala vam na tome.

Ova aktivacija je više od jednostavnog dijeljenja odjeće, ima za cilj da pruži osjećaj sigurnosti i pruži ruku onima koji prolaze kroz teške trenutke. Pozivamo vas da se pridružite ovoj humanitarnoj misiji, jer zajedno možemo stvoriti topliji svijet za sve nas. Samo zajedno možemo izgraditi zajednicu u kojoj briga jednih o drugima čini razliku.

Kako možete pomoći i ove godine?

Zimske jakne možete donirati na sljedeće adrese:

Pomozi.ba
Bihać: Đačka b.b, 8-16h radnim danima
Travnik: Školska b.b, 8-16h radnim danima; subotom 8-13h
Sarajevo: dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, 8-17h radnim danima, subotom 10-17h

Mozaik Prijateljstva
Banja Luka: Cara Lazara br. 20, 7-17h radnim danima

Venus Amica
Tuzla: kontakt telefon 062/129-119, g. Oliver Jurišić

Za više informacija o kampanji posjetite tylolhot.ba.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.