ACIBADEM

Redovni preventivni pregledi za muškarce i žene u Acıbademu

Preventivni pregledi za muškarce i žene u 2024

Redovni preventivni pregledi za muškarce i žene u Acıbademu. Acıbadem

Marketing

4.12.2023

Zdravstvena grupacija Acibadem želi vam sretnu Novu godinu! Pred nama je 2024. i to je pravo vrijeme da date prioritet svom zdravlju. Naši sveobuhvatni preventivni pregledi za muškarce i žene osmišljeni su da vam pomognu u tome. Novu godinu započnite tako što ćete preuzeti kontrolu nad svojim zdravljem.

Kada je u pitanju vaše zdravlje, posvećeni smo i najsitnijim detaljima. Zato nudimo sveobuhvatne programe zdravstvenih pregleda osmišljenih i za muškarce i za žene. Naši programi dizajnirani su tako da mogu otkriti potencijalne zdravstvene probleme u najranijoj fazi, te osiguravaju najbolje izglede za efikasno liječenje.

Redovni preventivni pregledi za muškarce i žene u Acıbademu. Acıbadem

Novogodišnji praznici najbolje su doba godine za zdravstvenu procjenu

Novogodišnji praznici doba je za odluke i ciljeve koji često uključuju naše zdravlje. Svaki cilj zahtijeva i početnu tačku, a nema bolje početne tačke od sveobuhvatne procjene vašeg zdravstvenog stanja. Svoje odluke možete pretvoriti u praksu i zdravstvenim pregledom dobiti kompletnu sliku vašeg trenutnog zdravstvenog stanja i eventualnih područja koja se mogu unaprijediti. Redovni pregled nije samo formalnost - to je potreba. Zahvaljujući našim sveobuhvatnim pregledima, nećete samo steći sliku o svom trenutnom zdravstvenom stanju, već možete naučiti sve o zaštiti i prevenciji potencijalnih rizika. Sjetite se - bolje je spriječiti nego liječiti, a ima li boljeg načina prevencije od znanja?

Ključne tačke

- Svježi početak: Nova godina, nova prilika za vaše zdravlje.
- Rana detekcija: Otkrivanje problema prije eskalacije.
- Procjena rizika: Analiza vjerojatnoće razvoja određenih stanja.
- Planirajte unaprijed: Upotrijebite rezultate zdravstvene procjene i postavite ostvarive ciljeve.
- Odgovornost: Zdravstvena procjena utječe i na odgovorno ponašanje cijele godine.
- Vođene terapije: Personalizirane terapije donose i bolje rezultate liječenja.

Redovni preventivni pregledi za muškarce i žene u Acıbademu. Acıbadem

Zdravstveni programi za muškarce 2024

Draga gospodo, vrijeme je da preduhitrite potencijalne zdravstvene probleme. Naš program preventivnih pregleda za muškarce nije obični šablonski program. To je program koji se bavi brojnim zdravstvenim aspektima kod muškaraca.

Kardiovaskularni pregledi

Započnite 2024. na pravi način. Srčani problemi često ostanu skriveni dok ne bude prekasno. Naši kardiovaskularni pregledi dizajnirani su da otkriju potencijalne probleme u ranoj fazi.

Zdrava prostata

Nova je godina, bez brige. Muškarcima je zdravlje prostate posebna briga, posebno s godinama. Naši specijalizirani urolozi rade preglede prostate, maksimalno precizno i udobno. Obavite detaljni pregled prostate i budite mirni u 2024.

Provjera mentalnog zdravlja

Novu godinu započnite čistog uma. Mentalno zdravlje igra važnu ulogu u vašem cjelokupnom blagostanju. Naš ljekarski pregled uključuje i kompletnu procjenu mentalnog zdravlja kako bismo bili sigurni da ste ne samo fizički, već i emocionalno zdravi. Naša procjena mentalnog zdravlja donosi emocionalnu sigurnost u 2024.

Redovni preventivni pregledi za muškarce i žene u Acıbademu. Acıbadem

Za što bolje zdravlje žena u 2024.

Drage dame, neka vam zdravlje bude prioritet u idućoj godini. Žene imaju jedinstvene zdravstvene potrebe, a naš program zdravstvenih pregleda rješava sve te potrebe. Naši sveobuhvatni pregledi uključuju sve, od mamografije i skrininga raka grlića materice do procjene zdravlja kostiju.

Mamografski pregledi

Rano otkrivanje bolesti može spasiti živote. Otkriti rak dojke u ranoj fazi značajno povećava stopu uspješnosti liječenja. Naši mamografski pregledi bitan su dio našeg zdravstvenog programa za žene. Mamografski pregled dobar je način da bezbrižno započnete 2024.

Skrining raka grlića materice

Obećajte si da ćete se zaštititi. Rak grlića materice sasvim uspješno se može izliječiti kada se otkrije rano. Naši skrining pregledi raka grlića materice u skladu su s najboljim kliničkim smjernicama. Naši preventivni pregledi raka grlića materice ključ su za zdravu Novu godinu.

Osteoporoza, pregledi

Jake kosti za jaku godinu. Žene češće imaju zdravstvenih problema s kostima poput osteoporoze, osobito nakon menopauze. Naši testovi gustoće kostiju dizajnirani su da procijene zdravlje vaših kostiju i, ako je to potrebno, osiguraju preventivne strategije. Naši testovi za osteoporozu donose dugoročne zdravstvene prednosti.

Redovni preventivni pregledi za muškarce i žene u Acıbademu. Acıbadem

Najčešće postavljena pitanja (FAQ)

1. Koliko često trebam ići na preventivni pregled?
Naša preporuka je jednom na godinu. Ipak, ovisno o vašem zdravstvenom stanju, naša je preporuka da to bude i češće.

2. Jesu li ovi pregledi vezani uz dob?
Naši preventivni pregledi razlikuju različite dobne skupine pacijenata te su im u skladu s time i prilagođeni.

3. Koliko obično traje preventivni pregled?
Najčešće pregled može potrajati od 2 do 3 sata. Ipak, ovisno o vašim specifičnim potrebama, pregled može trajati i duže.

4. Može li se pregled prilagoditi mojim potrebama?
Da, svakako. Naši pregledi su fleksibilni kako bi sve vaše individualne zdravstvene potrebe bile ispunjene.

5. Kako mogu zakazati preventivni zdravstveni pregled?
Svoj termin možete rezervirati putem naše internet stranice ili nas možete pozvati.

Zdravlje je najveće bogatstvo i čitava Zdravstvena grupacija Acıbadem posvećena je tome da vam pomogne da zaštitite svoje zdravlje. Nemojte čekati da se zdravstveni problem pojavi; preuzmite kontrolu nad svojim zdravljem još danas. Zakažite svoj preventivni zdravstveni pregled kod nas i započnite svoje putovanje do zdravlja i sreće.

https://www.acibadem.ba
[email protected]

Redovni preventivni pregledi za muškarce i žene u Acıbademu. Acıbadem

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.