ŠTA ĆE DJECA REĆI

Drama engleskog nogometaša uoči Srbije: Umjesto žene, pozvao ljubavnicu da ga bodri

Voker je, kako su kazali njegovi bliski izvori, sada fokusiran na Evropsko prvenstvo i pobjedu njegove zemlje

Ani, Kajl Voker i Lorin Gudman. Kolaž

Jutarnji / D. H.

16.6.2024

Nogometaš Engleske reprezentacije, koja večeras igra protiv Srbije na Europskom nogometnom prvenstvu, Kajl Voker (Kyle Walker) demantirao je optužbe da je svoju bivšu ljubavnicu s kojom ima dvoje djece, Lorin Gudman (Lauryn Goodman), pozvao da prati njegove nastupe u Njemačkoj za vrijeme nogometnog natjecanja, prenosi Daily Mail.

Voker je, kako su kazali njegovi bliski izvori, sada fokusiran na Evropsko prvenstvo i pobjedu njegove zemlje. Još prije je najavljeno da će nogometaš uz sebe povesti svoju suprugu Eni Kilner (Annie Kilner), s kojom pokušava popraviti odnos od ljubavne afere, i njihovo četvero djece.

- Enie dovodi dečke na utakmicu, oni podržavaju Kajla u njegovoj karijeri od prvog dana i raduju se što će ga gledati i pridružiti mu se na terenu. Kajl nije pozvao Lorin niti bilo koga iz njene porodice na utakmicu. Njena je priča neistinita. Naravno da može uživati u utakmicama, kao i ostatak zemlje, ali to zapravo nema nikakve veze s Kajkom ili njegovom porodicom - rekao je izvor.

Navodno se Lorin sprema za dolazak u Njemačku 25. juna, kada Engleska igra protiv Slovenije, jer vjeruje da će Kajl htjeti kraj sebe svog sina Kaira, kojeg je dobio u aferi s njom. "Kairo ne bi trebao gledati svog tatu kako igra za svoju zemlju s TV-a u Engleskoj - on zaslužuje biti tamo", prenosi Daily Mail da je Goodman rekla.

Nakon što je Gudman objavila da dolazi u Njemačku na Euro, Volkerovi su šefovi odlučili poduzeti sve da ona ne bude smetnja nogometnoj zvijezdi. Upućeni su rekli da će se Gudmanine ulaznice blokirati kako se ne bi mogla pojaviti u odjelu gdje sjede obitelji nogometaša jer bi njezino prisustvo moglo izbaciti Walkera iz igre.

Goodman je nedavno otkrila i da će na utakmicama početi snimati svoj reality show "The Life Of WAGS" koji će govoriti o aferama nogometaša. Koliko je do sada poznato, u realityju će sudjelovati i Rita Johal, koja ima djecu s Rijadom (Riyad) Mahrezom. Navodno je Goodman razgovarala s najmanje pet drugih ljubavnica nogometaša koje će svoje priče podijeliti.

"Tužno je što Lorin nastavlja privlačiti pozornost javnosti za svoju osobnu korist stalnim komentarima po svojim društvenim mrežama i unutar mainstream medija. Kajl nije emocionalno prisutan u životima Laurynine djece, ali će se uvijek brinuti za njih financijski", rekao je izvor blizak nogometaševoj porodici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.