ATRAKTIVNA RAFAELA

Italijanska starleta progovorila o intimnim odnosima sa Ronaldom i Balotelijem

Ona je u jednoj emisiji pod nazivom "Storie di Donne" pričala o vezama sa Kristijanom Ronaldom i Marijom Balotelijem

Rafaela Fiko. Screenshot/Instagram

R. K.

9.5.2024

Atraktivna italijanska starleta Rafaela Fiko (Raffaela Fico), otvoreno je progovorila o intimnim odnosima sa poznatim fudbalerima.

Naime, ona je u jednoj emisiji pod nazivom "Storie di Donne" pričala o vezama sa Kristijanom Ronaldom (Cristiano) i Marijom Balotelijem (Mario Balotelli).

Rafaela je Ronalda upoznala veoma mlada, a sa Balotelijem je poslije dobila i dijete.

 - Imala sam 20 ili 21 godinu, bila sam na Sardiniji na jednom događaju, upoznala sam Ronalda tom prilikom, prišao mi je, počeo da mi se udvara i razmijenili smo brojeve. Tako je počela ova mala priča - rekla je Rafaela.

- Nisam ni znala ko je on. Bila sam sa svojim agentom koji mi je rekao: Vidi koga imaš. Pitala sam ga ko je on, on mi je objasnio da je jedan od najboljih fudbalera na svijetu. On je bio moj prvi dečko - kazala je Italijanka.

Nakon Ronalda pričala je o vezi sa Italijanom Marijom.

- Upoznala sam Balotelija u noćnom klubu, otišla sam tamo sa njegovom sestrom, koju sam upoznao na "Čuvenom ostrvu". Njegova sestra mu je dala moj broj, onda smo počeli da pričamo, izašli smo zajedno i na kraju dana on je izvukao buket ruža iz automobila.

- On nije želio da bude otac, tražio je od mene DNK test. Možda zato što je bio premlad i malo ljut, u početku mi se nije dopadalo da budem otac. Ne zamjerim mu, sve sam mu oprostila, jer je naša kćerka rođena iz naše veze i ona je moja velika ljubav. Bilo je izdaja, kada smo bili zajedno on me je izdao. Varao me je u više navrata. Oprostila sam mu jer sam bila jako zaljubljena. Baloteli je bio velika ljubav mog života - rekla je italijanska starleta.

Ovu Italijanku mnogi pamte po izjavi iz 2009. godine.

- Pristajem da izgubim nevinost sa bilo kim ko mi ponudi milion eura za to. Ne bih odbila taj novac - rekla je tada Fiko.

Rafaela je sa Kristijanom Ronaldom (Cristiano) provela 11 meseci u ljubavi, dok je Portugalac igrao za Mančester junajted, a kasnije je počela da se zabavlja sa Balotelijem, kojem je rodila i dijete.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.