"LAV"

Milica Pavlović objavila novi album: "Pukla je kučketina"

Da radi punom parom i da ne staje, pokazuje i činjenica da je prije nešto manje od godinu dana izbacila album "Posesivna"

Objavila peti studijski album. Instagram

Piše: Eldar Abaz

19.6.2023

Pjevačica Milica Pavlović kako je kročila na estradnu scenu, tako je privlačila pažnju. 

Svojim zanosnim pokretima, energičnim pjesmama, ali i velikim ulaganjem u karijeru, Milica je veoma brzo stigla do samog vrha.

Peti album

Da radi punom parom i da ne staje, pokazuje i činjenica da je prije nešto manje od godinu dana izbacila album "Posesivna", što je ujedno i njen četvrti studijski album. 

Međutim, Milica nije odmarala, već je spremala uveliko pjesme za sljedeći album, pod nazivom "Lav", kojeg je publici predstavila večeras. 

Prvobitni naziv albuma je bio "Kučketina", ali se Milica predomislila, te svoj peti studijski album nazvala "Lav", jer kako kaže ona je u životu pravi lav.

Više žanrova

Na albumu publika može slušati pjesme različitih žanrova i ritma, pa tako od emotivne balade "Vjenčanje", pa sve do duetske pjesme s reperom Cobijem pod nazivom "Ilegala".

Pored pomenutih pjesama, publika ima priliku slušati i numere pod nazivima "Lav", "Kučketina", "Jaša", "Ne zovite me", "Kraljica prokletih", "Lake note", "Na zemlji Bog", "Dajem godinu" i "Status Quo".

Da je Milica predana svom poslu i da ulaže u karijeru, pokazuju i skupocjeni spotovi koji su snimljeni, od scenografije do stajlinga, Milica nije žalila novca.
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.