OD JESENI DO PROLJEĆA

Mostarac Adi Šoše oduševio sve novom pjesmom: "Dečko, nisi normalan"

Ova pjesma ima prizvuke nekog starog vremena i muzike uz koju sam odrastao, tako da je vidim kao hommage tom vremenu, rekao je Šoše

Adi Šoše. Promo

N. Aj.

2.2.2023

Adi Šoše objavio je svoj peti singl koji je danas tačno u podne izašao na YouTubeu. Nova pjesma se zove „Od jeseni do proljeća“, a tekst potpisuje Amil Lojo.

- Ova pjesma ima prizvuke nekog starog vremena i muzike uz koju sam odrastao, tako da je vidim kao hommage tom vremenu. Uz to, pjesma emitira puno energije i emocije, ima elemente onog što može, nadam se, trajati i to mi je jako bitno. Siguran sam da će je moja publika lijepo prihvatiti na svirkama i nadam se da ćemo je kao i prethodne jednog dana zajedno pjevati na nekom stadionu – rekao je Mostarac Šoše.


Amil Lojo je kazao da je numera napravljena s namjerom da malo podsjeti na stare dobre hitove iz 80-ih i 90-ih.

- Adi i ja smo odlučili da ona bude sljedeći singl jer nam baš ovakva pjesma i treba za naše live nastupe. Adi je to maestralno otpjevao i ja se iskreno nadam da ćemo je uskoro pjevati i s publikom – istakao je Lojo.

Pjesma ima više od 45.000 pregleda na YouTubeu.

- Dečko, ti nisi normalan. Svaka dlaka mi se digla, koji tekst, glas... Jedva sam čekala ovu pjesmu. Želim ti svu sreću ovoga svijeta, zaslužio si je - samo je jedan od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.