BIVŠA MISS HRVATSKE

Lejla Filipović o 16 godina braka s Tarikom: Na svakom odnosu treba raditi

Par se vjenčao 2007. godine

Tarik i Lejla Filipović. Instagram

D. R.

8.1.2024

Lejla Tarik Filipović nedavno su proslavili 16. godišnjicu braka. Bivša Miss Hrvatske tim je povodom u razgovoru za InMagazin otkrila što je po njoj tajna uspješnog braka.

- Često me to pitaju i ja kažem da se puno faktora poklopilo. Prije svega, nas dvoje smo jako slični, imamo iste interese, isti odgoj. Naravno, ljubav je najbitnija. Mislim da se u braku, kao i u svakoj vezi, kao i u prijateljstvu, kao i u obiteljskim odnosima, treba raditi, njegovati, zalijevati kao što se cvijeće zalijeva. Puno je tu rada, po meni je najbitnije poštovanje, razumijevanje i malo kompromisa, nećemo se lagati - ispričala je Lejla. 

Par se vjenčao  2007. godine. Nekoliko mjeseci nakon toga rodio se njihov sin Arman, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete.

- Suprug i ja smo se neki dan sjetili kako su jučer kao mali trčali u pidžamicama, pa poklončići, pa igračke, a sada izlasci, društva, cure... Sve je to neki prirodan tok. Samo neka su sretni, zdravi i ispunjeni i neka u životu rade ono što ih veseli, a mi ćemo im biti podrška - rekla je Lejla o svojim sinovima. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.