OD SUTRA

Venera ulazi u Ovna: Tranzit koji će najviše utjecati na ova tri znaka Zodijaka

Planeta ljubavi ulazi u prvi horoskopski znak

Škorpije očekuju promjene. Twitter

M. Z.

4.4.2024

Sutra planeta ljubavi Venera ulazi u znak Ovna. Svaki horoskopski znak može osjetiti promjene, naravno, sve u zavisnosti od toga gdje se njima nalazi Venera u natalnoj karti.

Venera je povezana s načinom na koji volimo i kako želimo da budemo voljeni. Tranzit ove planete pokazuje na šta smo trenutno fokusirani i daje nam znak o potencijalnim promjenama u našim odnosima, vrijednostima i senzualnim navikama. Njen ulazak u prvi znak Zodijaka donosi obnovu i "renoviranje" naših romantičnih odnosa.

Fokusirat ćemo se na nas same, naše potrebe i želje, piše "Moonomens". Venera želi vezu, Ovan traži slobodu, pa zato moramo pronaći jedinstvena rešenja za nas. Imat ćemo priliku da posmatramo sve strahove s kojim se možemo susresti, a koji imaju veze s gubitkom individualnosti, slobode i nezavisnosti.

Na tri znaka će ulazak Venere u Ovan najviše utjecati:

Blizanci

Ove prve sedmice, ako imate partnera, bit ćete na istoj strani, a to je da vašem odnosu treba doći kraj. Dali ste sve od sebe i konačno želite da stavite tačku, da se sporazumno rastanete, ako je to moguće. To nije hitra odluka i osjećate se sigurno u vezi s njom. Prolili ste suze, razgovarali i tome i sad su sve emocije iza vas. Oboje dijelite osjećaj olakšanja znajući da je novi početak pravi potez, piše "Hindustan Times".

Djevica

Ponovo se osjećate kao da ste sami, ali postoji jedna velika prepreka: niste i zaglavljeni ste u vezi koja se na razvija kako treba. Iako vam vatrena energija Ovna daje poticaj, ipak oklijevate da napravite korak ka tome da se zauzmete za ono što vam je potrebno za novo poglavlje u životu.

Stalo vam je do partnera, ali duboko u sebi znate da je veza nepopravljiva i da je vrijeme da je prekinete. Možda ćete se iznenaditi, ali će se partner složiti s vama jer i on osjeća napetost u vezi. Niko od vas ne želi da povrijedi onog drugog, pa će vaš rastanak proći s velikim poštovanjem.

Škorpija

Iako je počelo proljeće, poletno vrijeme, vi ste i dalje frustrirani zbog partnera. Došli ste do tačke poslije koju ne možete da nastavite dalje. Dali ste sve od sebe i ne smatrate da je to neki neuspjeh, jasno vam je da je vrijeme da se raziđete.

I dalje vam je, naravno, stalo do partnera, ali želite da zaštitite svoje srce jer ste primijetili nedostatak obzira s njegove strane. Niko nije dužan da bilo šta tolerira ako to već neko vrijeme ne funkcionira. Živite svojim tempom i radite ono što vam odgovara. Bit će bolno, ali zapamtite da zarastanje često počinje nelagodnošću.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.