BEZUVJETNA LJUBAV

Četiri horoskopska znaka koja svoje kućne ljubimce vole više od partnera

Za Bikove su ljubimci nezamjenjivi izvor radosti i utjehe u teškim trenucima

Par i kućni ljubimac. Mreža X

N. Aj.

9.3.2024

Povezanost između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika teško je objasniti onima koji nisu u sličnoj situaciji. Životinje svojim vlasnicima mogu u svega nekoliko sekundi uljepšati i najtužniji dan, dok njihovi partneri to ponekad ne mogu učiniti.

Zato se čini da ljudi rođeni u ovim znakovima puno više vole svoje ljubimce nego partnere. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Za Rakove je ljubav prema njihovim ljubimcima duboka i neizmjerna. Vrlo se lako mogu povezati sa svojim ljubimcima, koje doživljavaju kao članove porodice. Svoje ljubimce vole više od partnera jer znaju da ih ljubimci nikada neće iznevjeriti, uvijek su tu i bezuvjetno ih vole.

Vaga

Ljubimci predstavljaju posebna stvorenja u životu Vaga. Za njih su to životinje koje im pružaju bezuvjetnu ljubav i podršku bez ikakvih drama i komplikacija. Puno više vole slobodno vrijeme provoditi s ljubimcima nego s partnerima jer znaju da će ih ljubimci usrećiti čim ih ugledaju.

Bik

Za Bikove su ljubimci nezamjenjivi izvor radosti i utjehe u teškim trenucima. Kada su tužni, Bikovi će se prije okrenuti svojim ljubimcima i potražiti utješni zagrljaj nego što bi to učinili s partnerima. Svjesni su da njihovi partneri možda neće uvijek biti podrška kakvu priželjkuju, što neće biti slučaj s njihovim ljubimcima.

Ovan

Kućni ljubimci za Ovnove su više od životinja, to su njihovi partneri u pustolovinama i svim životnim avanturama. Njihova povezanost s kućnim ljubimcima ponekad može biti toliko snažna da se partneri osjećaju kao da Ovnovi više vole ljubimce nego njih, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.