STALNO NEŠTO MULJAJU

Četiri najveća lažova među horoskopskim znakovima

Na osnovu karakteristika određenih znakova, može se pretpostaviti ko je ljubitelj zaobilaženja istine

Blizanci prvi na spisku. Instagram

M. Z.

21.2.2024

Astrologija je oduvijek izvor fascinacije za one koji traže uvid u svoje osobnosti, ponašanja, pa čak i potencijalne izazove. Ako ste se ikada zapitali o iskrenosti vašeg znaka ili nekoga vama bliskog, ovo vam može biti vodič i sugestija. Možda ćete prepoznati neke karakteristike u ljudima iz vaše okoline.

Blizanci

Poznati po svojoj dinamičnoj i prilagodljivoj prirodi, Blizancima vlada Merkur, planeta komunikacije. Iako ih njihova duhovitost i šarm čine izvrsnim sagovornicima, oni također mogu imati sklonost - uljepšavanju priče.

Blizanci se mogu naći kako pričaju zadivljujuće priče, malo pomalo brišući granicu između činjenica i fikcije. Ako imate Blizanca u životu, sjetite se da su njihove priče često zabavne, pune detalja.

Riba

Sljedeće na našem popisu su Ribe, vodeni znak kojim vlada Neptun, planeta snova i iluzija.

Ribe su poznate po svojoj bujnoj mašti i emocionalnoj dubini. Ta ih kombinacija ponekad dovodi do blagog zamagljivanja stvarnosti, ali i nenamjernog stvaranja scenarija koji možda nije u skladu s istinom.

Ako imate Ribu u društvu, cijenite njihovu kreativnost, ali imajte na umu potencijalno uljepšano pripovijedanje koje proizlazi iz njihove sanjarske prirode.

Vaga

Vage s lakoćom napreduju u društvu te cijene ravnotežu i harmoniju u odnosima. Međutim, njihova želja da stvari budu ugodne može ih navesti da izbjegnu sukobe. U pokušaju da očuva mir, Vaga može pribjeći prekrivanju istine. Bitno je malo dublje razmotriti njihov šarm, jer sve što žele je zapravo skladna atmosfera.

Strijelac

Strijelac je poznat po svom bezgraničnom optimizmu i entuzijazmu. Iako je njihov pozitivan stav dašak svježeg zraka, ponekad može dovesti do pretjerivanja. Strijelci mogu nenamjerno uljepšavati priče u želji da ih učine uzbudljivijima ili poticajnijima. Prihvatite pozitivnost koju donose, ali budite svjesni potencijala za pretjerano ukrašavanje priča, piše Astrotalk.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.