UVIJEK ISTA ZAMKA...

Žene ova četiri horoskopska znaka uvijek padaju na pogrešnog momka, a evo i zašto

Neke od njih su sanjalice i vide samo dobro u ljudima pa im promaknu neke karakterne osobine važne za vezu

Četiri znaka imaju lošu procjenu muškaraca. Instagram

M. Z.

17.1.2024

Neke od njih su sanjalice i vide samo dobro u ljudima pa im promaknu neke karakterne osobine važne za vezu. Druge su pak toliko brzoplete da na kraju zaglave s drugačijim tipom muškarca nego što su željele.

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna su odvažne, prepune avanturističkog duha i privlači ih uzbuđenje koje donosi svakodnevica u pokretu. Međutim, ovaj neustrašivi pristup životu ponekad ih može odvesti u zagrljaj muškarca koji ne traži isti nivo predanosti.

Ovnice često, zbog impulzivne prirode, ne vide znakove upozorenja pa prije nego što to shvate nađu se u lošoj ljubavnoj vezi koja zapravo nije skladna s njihovim dugoročnim planovima i ciljevima.

Blizanci

Žene rođene u ovom znaku su poznate po svojoj brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi. Iako ih ove kvalitete čine magnetima za suprotan spol, one ih, također, mogu odvesti prema muškarcima koji možda nisu iskreni u svojim namjerama.

Dvojna priroda zna u Blizankama stvoriti borbu između želje za dubokom emocionalnom vezom i površne privlačnosti. To je razlog zašto se često nađu u vezama kojima nedostaje dubina za kojom one uistinu tragaju.

Vaga

Žene Vage prave su romantičarke, uvijek u potrazi za savršenom ljubavnom pričom. Međutim, ova potraga za idealiziranom romansom može ih navesti da ignoriraju znakove upozorenja i budu s muškarcima koji emocionalno nisu na istom nivou kao one.

Vage imaju urođenu želju za skladom, a to ih katkad zna toliko zaslijepiti da ne vide kako novi partner možda neće iskazivati jednak nivo predanosti. Sve to u konačnici vodi nezadovoljstvu jer veza nije skladna.

Ribe

Žene Ribe su sanjalice koje često vide najbolje u ljudima. Iako je ovaj kvalitet simpatičan i dobar, također ih može dovesti do toga da se zaljube u pogrešnog tipa.

Njihova saosjećajna priroda navodi ih da ostanu u vezama duže nego što bi trebale, čak i kada vide jasne znakove nekompatibilnosti. Emocionalna dubina Riba ponekad će pomutiti njihovu prosudbu o potencijalnom partneru i njegovom karakteru, prenosi astrotalk.com.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.