MNOGI JOJ SE DIVE

Žena rođena u ovom znaku Zodijaka je izuzetno privlačna, zanimljiva i strastvena

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada sebi postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno

Žena Škorpija je femme fatale. Instagram

M. Z.

20.9.2023

Ona na prvi pogled djeluje opasno i strogo, ali kada je bolje upoznate, shvatit ćete da je to žena koju bi vrijedilo imati uza sebe - ona je žena Škorpion.

Odana i stabilna

Vrlo je odana i stabilna. Njoj je vjernost jako važna u životu i to je vrlina koju izuzetno cijeni kod drugih ljudi. Može joj se vjerovati. Ona nikada neće davati lažna obećanja. Žena Škorpion je vrlo samostalna i njoj ne treba neko ko će paziti na nju. Voli svoju slobodu, vrlo je hrabra i snažna. Ona radi ono što misli da je ispravno i nije sklona slijepo slušati druge.

Ona zna dobro šta želi u životu, vrlo je ambiciozna, a kada sebi postavi neki cilj, ide prema tome hrabro i odlučno - ne odustaje tako lako. Mudro donosi odluke i svjesna je da ima sposobnosti koje će je odvesti tamo gdje poželi pa je na tom putu niko ne može pokolebati.

Njoj teško nešto promakne jer je vrlo oštroumna i odlično primjećuje detalje i spaja ih u veću sliku. Ona dobro procjenjuje ljude i situacije tako da nema smisla pokušavati pred njom nešto glumiti. Može se reći da ima intuitivne sposobnosti.

Žena Škorpion je prepuna strasti za sve što radi, a kada nekoga voli, napravit će sve da taj neko bude sretan. Ali, ako joj se neko zamjeri, osjetit će na svojoj koži zašto se njom nije pametno poigravati.

Najstrastveniji znak Zodijaka definitivno je Škorpion, bilo da se radilo o ženi ili muškarcu. Za ovaj znak kažu kako je nevjerovatno dobar ljubavnik koji ima urođeni seksualni instinkt. Škorpion voli divlji seks u najneobičnijim pozama i na najčudnijim mjestima jer ga uzbuđuje sve što je novo.

Seksi rublje

Voli seksi donje rublje, a tajnovitost kod potencijalnog partnera mu je neodoljiva. Voli otkrivati i osvajati pa ga ne zanimaju previše oni koji mu se "nude na pladnju".

Kada pronađe idealnog partnera, zaljubit će se duboko i iskreno. Udovoljavat će mu u svemu pa tako i u krevetu - što garantira nezaboravne trenutke prepune strasti i zadovoljstva. Za njega je seks jako važna stavka u životu, piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.