PAR U OGLEDALU

Identične blizanke u vezi s jednojajčanim blizancima: "Da se zamijenimo, ne bismo ni primijetili”

Ja bih na vašem mjestu za svaki slučaj kupila narukvice s imenima za lakše raspoznavanje, savjetovala je jedna pratiteljica

Par u ogledalu. Instagram / Printscreen

M. Z.

20.6.2023

Brazilske influenserice Larisa (Larissa) i Leticija Lazarin (Leticia Lazzarin, 19) su jednojajčane blizanke koje su ljubav pronašle s dva također identična blizanca Filipom i Lukasom. Oba para često na društvenim mrežama dijele detalje svojih ''identičnih'' veza, a svaku njihovu objavu pogledaju deseci hiljada fanova.

“Najgora stvar kada si blizanka i izlaziš s blizancem”, glasi naslov nedavnog TikTok videa sestara koji je pogledan gotovo 12 miliona puta, a u kojem Larisa pokazuje svoju sestru Leticiju koja u teretani razgovara sa svojim dečkom Filipom.

“Budem gotovo sigurna da mi je on dečko”, kaže Larisa pa se, pomičući kameru ulijevo, fokusira na svog pravog dečka Lukasa koji vježba nekoliko metara dalje. “Tek kad ga dobro pogledam, shvatim da mi je zapravo on dečko”, kaže.

"Jako su slični i ponekad nisam sigurna jesmo li se zamijenile, a da nismo primijetile", našalila se djevojka. "Dođem u teretanu i vidim par kako vježba, pa se okrenem na drugu stranu i vidim te iste ljude kako razgovaraju... Ludo!", napisao je jedan pratilac ispod videa u kojem je četvorka u teretani.

"Ja bih na vašem mjestu za svaki slučaj kupila narukvice s imenima za lakše raspoznavanje", savjetovala im je jedna pratiteljica, a mnogi su komentirali kako jedva čekaju da blizanci skupa dobiju djecu, da vide na koga će ona sličiti i hoće li također biti jednojajčani blizanci. 

Blizanke inače na TikToku prati više od 65 hiljada ljudi, a djevojke često dijele zanimljive detalje iz svakodnevnog života. Prema WebMD-u, u rijetkim slučajevima kada jedan par identičnih blizanaca ima djecu s drugim parom takvih blizanaca ta se djeca nazivaju kvaternarni blizanci.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.