JESTE LI MEĐU NJIMA

Ova četiri horoskopska znaka flertuju sa svima

Jarac će uvijek poželjeti dobrodošlicu raznim partnerima

Svojom harizmom, Bik može očarati svakoga. Twitter

A. O.

1.2.2023

Predstavljamo vam četiri horoskopska znaka koji su gurui flertovanja sa ljudima koje upoznaju, bez obzira na njihov status u vezi.

Jarac

Za Jarca, flertovanje dolazi bez napora. Čak i u tom kratkom prozoru flertovanja, druga osoba će nesumnjivo postati potpuno zapanjena. Jarac će uvijek poželjeti dobrodošlicu raznim partnerima. Jedan od najočiglednijih načina na koji Jarac flertuje sa vama ili pokazuje interesovanje za vas je da pokaže svoje sposobnosti kad god ste u njegovom prisustvu.

Rak

Iako se Rakovi obično kritikuju zbog koketnog ponašanja, oni aktivno učestvuju u nevinom flertu. Oni su horoskopski znak koji normalizuje flert jer je to obilježje raznolike ličnosti Raka. Prije nego što učestvuju, svi oni temeljno istražuju moguće mete jer im je važno da znaju kako bi neko reagovao na njihovu zabavnu šalu.

Bik

Svojom harizmom, Bik može očarati svakoga. Oni su vješti u udvaranju koje u njihovom slučaju izgleda vrlo jednostavno i prirodno. Zbog svoje želje za avanturom, u stanju su da privuku mnogo fanova na poslu. Bik je saosjećajan znak i nema problema da pruži pažnju svima, pod uslovom da je i dobiju. Budući da su Bikovi specijalisti za kombinacije, lako je pasti na njihov šarm.

Vaga

Vaga je rođena" slatka" i simbol je ljubavi, ali ne flertuju uvijek sa ciljem da razviju trajnu vezu. 

Imaju scensko prisustvo koje proizilazi iz njihove uloge govornika, što je odlično za sve sa kojima efikasno komuniciraju u procesu udvaranja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.