DIVOVOSKI "KREVET ZA PSE"

Ovako izgleda najudobniji krevet na svijetu

Savršen za drijemanje uz vašeg psa, mačku ili drugog kućnog ljubimca čak s vašim partnerom

Radi se o krevetu za pse u ljudskoj veličini koji potpisuje američka tvrtka imena Plufl. Instagram

N. V.

13.1.2023

Kreativci u svijetu sve češće stvaraju izume koji održavaju nisku razinu stresa, a u isto vrijeme zadržavaju produktivnost i prijeko potreban odmor. 

Jedan od takvih izuma na tržištu je od kraja prošle godine, a malo je reći da je postao apsolutni hit na Internetu. Posebno je odjeknuo među ljubiteljima ljubimaca na četri noge.

Radi se o krevetu za pse u ljudskoj veličini koji potpisuje američka tvrtka imena Plufl. Plufl je projekt koji je započeo na Kickstarteru, a vrlo brzo je premašio sve ciljeve prikupljana novčanih sredstava za proizvodnju i postao suvremeni proizvod koji žele baš svi. 


Naime, ovaj krevet nije samo vizualno atraktivan, uključuje visokokvalitetnu ortopedsku memorijsku pjenu prekrivenu luksuznim umjetnim krznom, s genijalnim krajevima jastuka koji korisnicima omogućuje da u međuprostor “uguraju” svoje ruke i noge, za dodatnu razinu udobnosti.

Krevet je, baš kao i standardni krevet za pse, a lako ga je sklopiti i transportirati. Navlaka od umjetnog krzna može se skinuti i prati u veš mašini, a izrađena je od mješavine kvalitetne antimikrobne tkanine od prirodnog pamuka i poli vlakana koji garantiraju siguran i čvrst san.

Ovaj prvi ljudski krevet za pse osmišljen je kako bi svojim korisnicima ponudio ultimativno drijemanje i opuštanje, a posebno je namijenjen za osobe s ADHD-om, stresom ili drugim povezanim problemima tjeskobe. Također je savršen za drijemanje uz vašeg psa, mačku ili drugog kućnog ljubimca sisavca, ili čak s vašim partnerom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.