ZODIJAK

Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka veliki su glumci i lažni prijatelji

Vage se trude udovoljiti baš svima

Horoskopski znakovi. Arhiv

Avaz.ba

3.6.2019

Pokušate li se sjetiti osobe koja vas je najviše razočarala, ispostavit će se da je vjerovatno rođena u jednom od ovih horoskopskih znakova. Oni se iz dana u dan pretvaraju da su nešto što nisu.

Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka veliki su glumci i lažni prijatelji.

Strijelac

Iako će vam se u početku činiti kao da ste pronašli savršenog prijatelja, to se može promijeniti preko noći. Strijelcima svaka osoba koja im ne donosi nove pustolovine u život vrlo brzo dosadi i iako su se u počecima pretvarali da će biti uvijek tu za vas, nemojte se začuditi ako vam okrenu leđa bez objašnjenja.

Blizanci

Blizanci se neprestano pretvaraju da im je stalo do drugih dok su, u stvarnosti, opsjednuti isključivo samim sobom. Oni mijenjaju prijatelje na redovitoj bazi, a kada im se neko suprotstavi i ukaže na njihovo ponašanje, imaju tendenciju oštro ga izvrijeđati i ismijati.

Vaga

Vage se trude udovoljiti baš svima. Iako to zvuči sjajno za druge, poklanjanjem pažnje ljudima koje jedva poznaju Vage počinju zanemarivati dugogodišnje prijatelje. One jednostavno žele da ih svi vole i tako gube istinske prijatelje, a zauzvrat dobivaju kratkoročna prijateljstva iz koristi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.