ASTROLOGIJA

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima u životu prati sreća

Uporni u ostvarivanju snova

Avaz.ba

10.2.2019

Kada nekome u životu sve ide dobro, kaže se da je rođen pod sretnom zvijezdom. Astrolozi bi pak rekli da je rođen u sretnom znaku. 

Provjerite u kojim se znakovima horoskopa rađaju navrći srećkovići i usvojite neke od njihovih vrlina koje su djelimično zaslužne za njihovu sreću.

Strijelac

Osobe rođene u ovom znaku pravi su dokaz da se dobro dobrim vraća. Strijelci su veliki pozitivci i vječni optimisti, a više do svega vole pomagati drugima, što je svemir odlučio nagraditi s malo sreće. Također su i jako uporni kada su u pitanju njihovi snovi koje postižu djelimično svojim velikim trudom, a djelimično i zahvaljujući sreći koja ih prati.

Blizanci

Dobronamjerne, zabavne i duhovite Blizance ljudi jednostavno obožavaju i rijetki odolijevaju njihovom šarmu. A zbog njihovog vedrog duha, svi ih vole imati u društvu jer su baš uvijek u stanju razveseliti druge i popraviti atmosferu, pa su i za svoju sreću zapravo najviše zaslužni oni sami. Usto su po prirodi i jako ambiciozni i ne boje se riskirati kako bi ostvarili svoje ciljeve, čime dokazuju i da sreća zaista prati hrabre. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.