HOROSKOP

Loše im se piše: Ova tri znaka očekuju teškoće u trenutnoj vladavini Vodolije

Promjena je značajna i ovi znakovi nisu voljni da je prihvate

Rakove, Škorpije i Ribe očekuje težak period. Ilustracija

Avaz.ba

24.1.2019

Od 20. januara počela je vladavina Vodolije. Predstavljajući unutrašnjeg pobunjenika koji želi da se izrazi, ova sezona donosi mnogo naglih promjena u našim životima.

Tokom ove sezone, Sunce se odmiče od vrijednog Jarca i polako se vraća u ekscentričnu Vodoliju.

Pomjera se s jednog kraja spektra na drugi i stoga će donijeti mnogo značajnih promjena koje će vas uhvatiti nespremne. Ali, većina znakova Zodijaka i dalje će se moći prilagoditi, osim njih tri.

Za tri znaka Zodijaka te promjene će biti veoma teške. Pobunjeni iznutra, htjeli bi da odbace našu rutinu i tradiciju, ali uvijek postoji navika koja nas drži u istoj rutini.

Promjena je značajna i ti znakovi Zodijaka nisu voljni da je prihvate. Međutim, to nije mudra odluka. Uvijek je bolje ne odupirati se promjeni. Ipak je neizbježna.

Ovo su neki od načina na koje će sezona Vodolije pogoditi ova tri znaka Zodijaka.

Rak

Kako se Sunce odmiče od Jarca i približava buntovnoj Vodoliji, uzburkavaju se vaše emocije, piše Soul travel rules. Kao Rakovi, već ste prilično emocionalni i sada ćete se zbog ove iznenadne promjene osjećati izgubljeno. Nemojte odustati od sebe. Udahnite i smirite se. Ako morate, povucite se.

U redu je zbuniti se kad sva ta komplicirana energija dolazi. Držite oči na cilju i nastavite se kretati prema njemu. Isprva će se to činiti vrlo teškim, ali dok hodate dalje, put će postati jasniji. Imajte malo vjere u sebe.

Škorpija

Vas već optužuju da ste pomalo tajanstveni. Sezona Vodolije dovodi ovu tajnovitost na novi nivo. Postat ćete hladniji i članovi vaše porodice će to uočiti i bit će zabrinuti da li se udaljavate od njih ili ste možda depresivni.

Nijedno od toga nije istina – samo vam je potrebno malo vremena za sebe. Morate proći kroz fazu samorefleksije. Usredsredite se na svoje slabosti i pokušajte da radite na njima. Ljudi koji se dovoljno brinu razumjet će zašto vam treba da prekinete sve kontakte sa vanjskim svijetom na neko vrijeme. Oni će vas podržati u ovoj odluci.

Oni će se držati podalje dok ne budete uravnoteženiji sa svojim unutrašnjim ja. Kada se budete osjećali prijatno, možete se vratiti i nositi sa životom i ljudima na normalan način.

Ribe

Dok drugi imaju neke prepoznatljive naznake da će imati problema u ovom razdoblju, za vas stvari stoje malo drugačije. Bit ćete duhovno, fizički i mentalno iscrpljeni.

Ne možete stvarno reći zašto se tako osjećate, ali ova iscrpljenost će vas učiniti razdražljivim i uznemirenim. Odmaknite se od vanjskog svijeta i pokušajte da pogledate unutra. Usredsredite se na ličnu dobrobit.

Ako možete da prepoznate šta nije uredu s vama, onda možete raditi na tome. Ako ne, onda se umirite. Ako je potrebno, idite u šetnju ili priuštite sebi toplu kupku. Prvo se pobrinite za sebe.

Sezona Vodolije će biti prilično teška ovim znakovima Zodijaka, jer donosi mnogo emocionalnih nemira. Ali ne treba previše brinuti. Dajte sebi vremena i pobrinite se za sebe i proći ćete kroz to razdoblje bez problema.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.