HOROSKOP

Ovim znakovima zodijaka januar će biti veoma težak: Užas na poslu, ali i u ljubavi!

Ako ste svjesni ovih stvari i ako "dobro igrate", možete izbjeći sve te probleme

Budite oprezni, ovim horoskopskim znakovima januar donosi mnoga iskušenja. Ilustracija

Avaz.ba

3.1.2019

Neki će imati problema u ljubavi, drugi će zanemariti porodicu, dok će neki morati da plate za svoje loše akcije iz ranijeg perioda.

Međutim, ako ste svjesni ovih stvari i ako "dobro igrate", možete izbjeći sve te probleme i pretvoriti januar u nezaboravan mjesec.

Evo kojim znakovima će januar biti težak:


Blizanci

Čuvajte se toksičnih veza. Mnoge stvari vam se dešavaju u ljubavnom životu, ali uprkos velikom uzbuđenju, razmislite jeste li spremni da se posvetite jednom partneru? Nemojte ovo pogrešno shvatiti, Jupiter će vas blagosloviti ljubavnom aferom kasnije tokom godine, ali budite oprezni da ne požurite sa vezom za koju niste sigurni. Sunce će se susresti sa Saturnom i Plutonom u vašem osmom domu seksa i transformacije. Budite oprezni i ne radite ništa prerano.

Vaga

Mnoge stvari se dešavaju na ličnom nivou. Da, proveli ste dosta vremena i usredsredili ste se na svoju karijeru i sve što ste postigli zaslužujete, ali šta se događa u vašem domu? Možda je vrijeme da se posvetite istom intenzitetu i vašim voljenim osobama. Vi ste jedini koji može donijeti ovu odluku, tako da ne zaboravite da je ravnoteža ključ zdravog života. Ovog mjeseca posvetite više vremena voljenim osobama i iskoristite januar za svoju porodicu.

Vodolija 

Karma će vas bukvalno napasti ovog mjeseca. Možete bježati, ali se ne možete sakriti od karme. Ne želimo vas uplašiti, već vas podsjetiti da je vrijeme da pogledate sebe i svoje ponašanje. U ovom trenutku možete se osjećati izgubljeno, možda je sve zamućeno i ne vidite razloge zašto je sve krenulo naopako, ali stvari se dešavaju tačno onako kako je potrebno da vas dovedu na pravi put.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.