LIFESTYLE

Počela je vladavina Strijelca: Nekima će zvijezde biti naklonjene, a nekima slijedi težak period

Avaz.ba

25.11.2017

Ove godine Sunce je ušlo u Strijelca u srijedu 22. novembra u 4.04 sata ujutro. 

To će obradovati Ovnove, Lavove, Vage, Vodenjake i - dakako i Strijelce. 

Oni će postati živahniji i poduzetniji nego proteklih sedmica, a okolnosti će im ići na ruku. Blizanci, Djevice i Ribe susretat će se s više prepreka nego inače ili će imati manjak energije, dok će Jarci živjeti povučenije, čuvajući snage i baveći se samo nužnim aktivnostima. 

Ovi će znakovi ujedno biti najugroženiji od infekcija.

Sa Suncem i Merkurom u ovom plamenom znaku društveni život postaje uzbudljiv. Kao i uvijek u ovo doba godine, vrijeme je za zabave, slavlja, svečanosti i javna okupljanja.

Strijelčeve će vibracije ispuniti mnoge od vas zanosom, oduševljenjem, druželjubivivošću i optimizmom, usput vas navodeći na krajnosti u prejedanju, opijanju, ljubovanju i kockanju.

Ovo je poticajno vrijeme za putovanja i poduzimanje neizvjesnih i pustolovnih radnji. Bit ćete odlučni pobjeći od rutine i otvoriti se svakovrsnim novim iskustvima. Čak će i oni koji su uobičajeno oprezni i pasivni svjedočiti svom buđenju spontanosti i hedonizma.

Pod utjecajem Sunca u Strijelcu političke i filozofske rasprave mogu postati vrlo usijane. 

Ne samo što ćete razmišljati o promjenama društvenog uređenja i globalnih geopolitičkih odnosa nego ćete pokušavati nametnuti svoja rješenja ljudima s kojima se susrećete. Oni vam neće ostati dužni pa će padati i teške riječi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.