VIJESTI

"Bosnalijek" nudi radna mjesta, pošaljite CV

Najveći industrijski proizvođač lijekova u BiH upućuje poziv

Autor:B. T.

9.4.2016

Ako ste mladi, obrazovani, ambiciozni i profesionalnu karijeru želite da razvijate s vrhunskim i profesionalnim timom stručnjaka, pridružite nam se. Pošaljite nam svoju biografiju i dozvolite sebi mogućnost da postanete dio uspješnog kolektiva, poručuju iz „Bosnalijeka“.

Iz ove kompanije pojašnjavaju da su u njihov kolektiv dobrodošli kvalitetni i vrijedni kandidati svih profesija: pravnici, mašinski inžinjeri, inžinjeri elektrotehnike, ekonomisti, psiholozi, doktori medicine, farmaceuti, hemičari, farmaceutski tehničari, mašinski tehničari, elektrotehničari, bravari, metalostrugari, higijeničarke... 

- Za nas u „Bosnalijeku“ ključ uspjeha predstavljaju naši zaposlenici, njihova znanja, sposobnosti i kreativnost. Nastojimo ostvariti ugodno i poticajno radno okruženje koje inspiriše zaposlenike na izvrsnost i predanost poslu. Stručni rad u „Bosnalijeku“ će vam pružiti lično zadovoljstvo, mogućnost napredovanja i profesionalnog usavršavanja. Stoga, postanite dio našeg uspješnog tima – poručuju iz „Bosnalijeka“. 

„Bosnalijek“ je najveći industrijski proizvođač lijekova u BiH, zapošljava više od 800 osoba svih profesija, od čega 46 posto ima visoku stručnu spremu, specijalizaciju, magisterij ili doktorat. 

Aplikacije je moguće slati putem njihove internetske stranice www.bosnalijek.ba.