Uskoro otvaranje ledene plohe
Osnovci će i ove sezone besplatno klizati u Zetri
Najveća posjećenost tokom zimskog raspusta
FOTO: Avaz
Osnovci će i ove sezone besplatno klizati u Zetri

 

 

Otvaranje ledene plohe u Zetri velika je radost za mnoge klizače, pogotovo osnovce koji će imati besplatne termine klizanja. Iako iz općina Centar i Novo Sarajevo još ne znaju hoće li izdvojiti sredstva za termine klizanja za djecu, iz Grada su naveli da će, kao i prethodnih godina, podržati ovaj projekt.

- I u ovoj sezoni sufinansirat ćemo besplatne termine klizanja na Zetri za djecu, sportiste i omladinu - kazali su iz Grada.

Portparol preduzeća ZOI '84 Muamera Šehić navela je da se trenutno formiraju termini te da će se početak sezone klizanja znati naredne sedmice.

- Najveću posjećenost očekujemo za vrijeme školskog raspusta, a ove godine su cijene povoljnije u odnosu na prethodnu, tako da će tokom januara 2014. termini klizanja od 10.30 do 11.30 sati koštati 3 KM, a od 19.30 do 20.45 sati 5 KM. Tokom februara klizanje će od 10.30 do 11.30 sati koštati 3 KM, a ulaznica za termin od 19.30 do 20.45 sati bit će 4 KM - kazala je Šehić.

Cijene

4 KM oštrenje klizaljki
4 KM unajmljivanje klizaljki
1 KM garderoba

vijesti globus sport showbiz tehnologija i nauka  
Vlasnik autorskih prava Avaz-roto press d.o.o. Sarajevo. ISSN 1840 - 3522. Kopiranje i prenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu.
Dizajn i rješenje portala