GENERALNA SKUPŠTINA UN-A

I danas protesti ispred Vlade Crne Gore zbog najavljene podrške rezoluciji o Srebrenici: Policija najavila da će snimati sve

Neke ulice će biti zatvorene za saobraćaj

Sa jučerašnjeg okupljanja. Boris Pejović

N. Aj.

23.5.2024

Ispred Vlade Crne Gore za danas, u 16 sati, najavljen je novi protest povodom glasanja o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Iz policije je saopćeno da će se i snimati, pišu crnogorske Vijesti.

- Shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima službenici Uprave policije će snimati sljedeće javno okupljanje:

Neprijavljeno javno okupljanje koje će se održati 23.05.2024. godine (četvrtak) u 16 sati ispred Vlade Crne Gore u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u UN podržati Rezoluciju o Srebrenici - navodi se u saopćenju Uprave policije. 

Istaknuto je da će se snimati u vremenskom periodu od 15 sati do završetka okupljanja.

- Shodno procjeni rukovodioca obezbjeđenja od 15 sati sljedeće ulice će biti zatvorene za saobraćaj: Bulevar Stanka Dragojevića od mosta Milenijum do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog od starog grafičkog do zgrade Stare Vlade Crne Gore - zaključeno je u saopćenju.

Ispred zgrade Vlade Crne Gore u Podgorici sinoć su se okupili građani u cilju izražavanja nezadovoljstva zbog najave izvršne vlasti da će u Ujedinjenim nacijama podržati Rezoluciju o Srebrenici.

Okupljeni su nosili srpske zastave, kao i zastavu Kraljevine Crne Gore te skandirali: "Izdaja, izdaja".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.