HRVATSKA

Turisti iz Srbije u Poreču izgrebali auto, pa pod brisačem ostavili poruku koja ga je razbjesnila

Ne želi prešutiti šta mu se dogodilo

Ilustracija. Agencije

Avaz.ba

20.8.2020

Turisti iz Srbije u Poreču je izgreban automobil, a ispod brisača je ostavljena poruka u kojoj se, između ostalog, navodi da Srbima treba zabraniti dolazak u Hrvatsku u narednih 500 godina.

Incident je prijavio Turističkoj zajednici u Poreču, navodeći da ne očekuje nikakvu pomoć, ali da ne želi prešutiti šta mu se dogodilo, prenosi "Index.hr".

On je naveo da je automobil ostavio na plaži na mestu gde je predviđeno parkiranje, a kada se vratio, cela desna strana vozila je bila izgrebana.

- Koljači, četnici, ubice, propada vam Velika Srbija. Pobili ste 300.000 ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 miliona. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ustašku državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Njemačka platite odštetu. Najgori narod u Evropi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala Velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svijetu - stoji u poruci koja mu je ostavljena ispod brisača.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.