Zaposleno 28 građana, prvi kupci nagrađeni poklonima
'Konzum' otvorio još tri prodavnice u Sarajevu
"Konzum" nastavlja širiti maloprodajnu mrežu
FOTO: Ilustracija

 

 

"Konzum" je protekle sedmice otvorio tri nove kvartovske prodavnice u Sarajevu, na adresi Nurije Pozderca 7, naselje Dobrinja, potom u ulici Hamdije Kreševljakovića 53 na Drveniji i na Dolac-Malti, Zmaja od Bosne bb (Socijalno - poslovna zgrada Šipad).

Na više od 1.000 kvadrata prodajne površine ove tri novootvorene prodavnice uz raznovrsnu ponudu, kupci će moći obavljati svakodnevnu kupovinu po najpovoljnijim cijenama. U novootvorenim prodavnicama zaposleno je 28 novih radnika. Povodom otvorenja novih prodavnica, „Konzum“ je nagradio prve kupce poklonima, a svaki pedeseti kupac kupljenu robu dobio je potpuno besplatno. Kupci su mogli uživati u brojnim degustacijama i promocijama i drugim iznenađenjima.

I u narednom periodu, „Konzum“ nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže koja trenutno broji 155 prodavnica.

Novi objekti

"Konzum" planira do kraja avgusta otvoriti još dvije prodavnice u Sarajevu, na lokalitetu naselja Ciglane i Pionirske doline, kao i nove prodavnice u Livnu i Visokom. U septembru će biti otvorene još dvije prodavnice u Tuzli te prodavnice u Uskoplju i Posušju.

vijesti globus sport showbiz tehnologija i nauka  
Vlasnik autorskih prava Avaz-roto press d.o.o. Sarajevo. ISSN 1840 - 3522. Kopiranje i prenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu.
Dizajn i rješenje portala