SAZNALI ISTINU

Trojke čekale 18 godina da saznaju redoslijed rođenja: Dženi najmlađa

Roditelji Stjuart (Stewart) i Kleja (Clay) su rekli da su odlučili da redosljed rođenja čuvaju u tajnosti zbog najstarijeg sina Klejtona

Dženi i njena braća bili su šokirani saznanjem. Twitter

Z. K.

4.5.2024

Trojke koje su bile prinuđene da čekaju do 18. rođendana da bi otkrile svoj redosljed rođenja konačno su saznale istinu, a njihove reakcije su bile urnebesne.

Dženi Hilbert (Janie Hilbert) je otišla na TikTok da podijeli trenutak kada je, zajedno sa braćom Rajtom (Wright) i Lukom (Luke), saznala ko je zvanično najstarije, najmlađe i srednje dijete. Njihovi roditelji su odlučili da svoj redosljed rođenja čuvaju u tajnosti do njihovog prelomnog rođendana, uprkos tome što je trojac “molio” da zna od kada su bili mali.

Dženi i njena braća bili su šokirani kada su saznali naređenje, ali su priznali da to nije promijenilo njihovu vezu. U snimku, koji je do sada pregledan više od 20 miliona puta, svi su sjedili ispred kamere dok su čekali na saznanje.

@janie.banie4

triplet birth order reveal!!!

♬ Full House - The Hollywood Prime Time Orchestra

Nije bilo zvuka na snimku da se čuje kako se redosljed rađanja otkriva, ali Dženi, Rajt i Luk su bili veoma izražajni. Naravno, tokom otkrivanja, nastali su muk i šok, uz naravno zagrljaje na kraju.

Roditelji Stjuart (Stewart) i Kleja (Clay) su rekli da su odlučili da redosljed rođenja čuvaju u tajnosti zbog najstarijeg sina Klejtona (Clayton) koji je imao tri godine u vrijeme kada su trojke rođene. Stjuart ga je opisao kao “sljedbenika pravila i veoma doslovnog” koji bi definitivno pokušao da primijeni režim “najstariji dobija flašu prvi” kada se bebe rode. I tako su on i Kleja odlučili da red ostane misterija.

@janie.banie4

x3 🤷😆

♬ original sound - .

- Jednostavno nismo htjeli da igramo njegovu igru, i bili smo kao, u redu, hajde da to ostane tajna. To će biti zabavno. Neće morati da se pretplate ni na jedan od stereotipa o najstarijem, srednjem, najmlađem – sve to - rekla je.

Radoznalost djece je vremenom rasla kada su počeli da gnjave roditelje oko reda rođenja – ali džaba, roditelji su se do kraja držali svoje dosljednosti. Taj snimak, koji je i sam pogledan 2,3 miliona puta, otkrio je da je Rajt najstariji, a slijede Luk, a zatim Dženi.

Dženi je priznala: „Nisam željela da budem najmlađa. To je jedina stvar za koju sam se zaista nadala da nisam čekala 18 godina da budem najmlađa, i eto nas tu“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.