Tarik Ćehić tvrdi da je u kladionici prevaren za 20.000 KM
Prijeti samozapaljenjem ukoliko ne dobije novac

 

Sarajlija Tarik Ćehić jučer od 16 sati odbija napustiti poslovnicu sportske kladionice "Bet live" u Buča Potoku jer tvrdi da je prevaren za 20.000 KM.

Tarik je zajedno s prijateljima Adnanom Bukvom i Almirom Grebom prenoćio u poslovnici i prijeti da će se zapaliti ukoliko mu ne isplate novac koji je dobio igrajući bingo.

- Kada sam pogodio deveti broj, dobitak je iznosio 500 KM,  međutim sistem je najednom pao. Plazme su se pogasile, a čekao sam još samo jedan broj i dobitak bi bio mnogo veći, preko 20.000 maraka. Zvao sam policiju i centralu sportske kladionice, međutim oni kao da se prave ludi. Uostalom, nemam pojma s kim sam razgovarao jer gospodin mi se uopće nije htio ni predstaviti, samo me je "skinuo s dnevnog reda" - ispričao nam je Ćehić dodajući da će se politi benzinom i zapaliti ukoliko se nešto danas ne poduzme.

Mladići nisu uništavali inventar, niti su pravili probleme radnici koja je cijelu noć s njima provela, jednostavno odbijaju otići dok se novac ne isplati.

Na mjesto događaja stigli su i specijalci koji su, kako nam je prevareni Tarik Ćehić kazao, došli da ga liše slobode. Međutim, ubrzo su otišli i poslali Tarika u krim službu da prijavi prevaru.

 

Saopćenjem su se oglasili i iz kladionice:

"Zbog problema s konekcijom u poslovnici, računar nije uspio dobiti službeno izvješće brojeva s servera. Igrač tvrdi da smo ga prevarili. Zamolili smo igrača, da posjeti najbližu drugu poslovnicu i provjeri listić, međutim igrač je odbio i tvrdi i dalje da je prevaren", kažu u saopćenju.

Oni su predočili i službeni izvještaj, prema kojem se tiket može provjeriti.

vijesti globus sport showbiz tehnologija i nauka  
Vlasnik autorskih prava Avaz-roto press d.o.o. Sarajevo. ISSN 1840 - 3522. Kopiranje i prenos sadržaja samo uz pismenu dozvolu.
Dizajn i rješenje portala