NASMRT PRETUČEN

Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je stravično ubijen Banjalučanin

Zbog ubistva Saše Kisina uhapšene su tri osobe

Kuća u kojoj je ubijen - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
N. H.

14.5.2024

U BiH se dogodilo novo stravično ubistvo. Naime, u Banjoj Luci ubijen je Saša Kisin (1975.), koji je pronađen u kući u besvjesnom stanju s brojnim povredama. 

Kako je navedeno u saopćenju, on je preminuo tokom noći na UKC-u RS. 

Iz Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci su naveli detalje ubistva.

- U Banjoj Luci, u Ulici Jovana Dučića, dana 13.05.2024.godine, oko 21.00 sat, u napuštenoj kući u besvjesnom stanju s povredama po tijelu pronađen je Kisin Saša, rođen 1975.godine, iz Banje Luke. Od posljedica zadobivenih povreda u toku noći lice je preminulo na Univerzitetskom kliničkom centru RS - Banja Luka. Na lice mjesta dana 14.05.2024.godine, izašla je dežurna okružna javna tužiteljica Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Ševa Nikolina, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka. Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela, a bit će naložena i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS - navode iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Kako je ranije objavljeno, uhapšene su tri osobe. D. J. (1976.), S. V. (2004.) i D. K. (1978.), zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično djelo "teško ubistvo".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.