TRAGEDIJA U BEOGRADU

Detalji o nestanku i ubistvu Noe: Danima je tražili

Djevojka Noa čije je iskasapljeno tijelo nađeno danas u centru Beograda rođena je kao Đorđe Milivojev, imala je 18 godina

Telegraf

D. R. / Telegraf

6.7.2023

Djevojka Noa čije je iskasapljeno tijelo nađeno danas u centru Beograda rođena je kao Đorđe Milivojev, a imala je 18 godina.

Danima su je tražili, a tijelo je nađeno u stanu u Cara Lazara.

Pronađeno tijelo u centru Beograda

- Još uvijek ništa ne znamo o njoj, i dalje je tražimo. Ja snage nemam da odgovaram na pitanja, ali neću odustati dok ne nađem svoje dijete - rekla je zabrinuta majka prije tri dana, kada je pokušavala da sazna šta se desilo s njenim djetetom. Danas je Noino iskasapljeno tijelo pronađeno u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara.

Noa Milivojev iz Kovilja posljednji put im se javila u subotu, 17. juna, kada je navodno krenula kod momka u Beogradu. Od tada joj se gubio svaki trag, a porodica je bila veoma zabrinuta jer nisu imali nijedan trag gdje bi mogla da bude.

Momak kod kojeg je krenula nije je vidio

Na sebi je u trenutku nestanka imala roze haljinu, crne patike, bijeli rusak i prepoznatljive roze kikice.

Majka je za Telegraf.rs rekla želi da umre od bola, a momak kod kog je navodno krenula tvrdio je da je nije vidio.

- Telefon joj nije u funkciji, možda je isključen možda polupan, ne znamo ništa i molimo sve ljude koji bilo šta znaju da nam se jave. Sa nama se čula 17. juna kada je krenula kod momka "O" iz Beograda, a on tvrdi da je nije vidio. Molim sve da nam pomognu, od tuge i bola ćemo umrijeti - pričala je nesretna majka 3. jula.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.