NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

U današnjem izdanju "Dnevnog avaza" čitajte: Svijet treba rezoluciju o Srebrenici

UN je zakasnio, smatra Zajović. Podrška Srbije bi normalizovala odnose, kaže David. Očekujemo pravednu odluku, ističe Nura Begović

Naslovnica današnjeg "Dnevnog avaza". Avaz

Avaz.ba

23.5.2024

U današnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza", najtiražnijeg dnevnog lista u BiH čitajte o: Danu odluke i nade, svijet treba rezoluciju o Srebrenici.

UN je zakasnio, smatra Zajović. Podrška Srbije bi normalizovala odnose, kaže David. Očekujemo pravednu odluku, ističe Nura Begović.

"Avaz" u posjedu Sky poruka. Sky komunikacija Edina Gačanina i Adnana Smajlovića: "Inšallah, ostat će 20 miliona eura čisto!"

Savez udruženja penzionera/umirovljenika FBiH uputili ključne zahtjeve: Penzioneri dali rok Vladi FBiH.

Pročitajte razgovor sa bivši haškim tužiocem Džefrijem Najsom uoči sjednice Generalne skupštine UN-a, na kojoj će se glasati o rezoluciji o Srebrenici: Genocid u Srebrenici vođen je najgorom ljudskom namjerom.

Donosimo priču o žrtvama rata. Na lokalnoj cesti prema Gorancima počela iskopavanja: Kriju li se iznad Mostara posmrtni ostaci heroja Armije RBiH.

Amra Džeko je za "Avaz" govorila o biznisu, privatnom životu, odnosu sa suprugom: Edin i ja sanjamo povratak u Sarajevo.

Današnje printano izdanje čitajte i na digitalnoj platformi na ovom linku: https://avaz.pressreader.com/

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.