DRAGAN MILANOVIĆ

Šef kluba odbornika PDP-a poručio: Razbijanje prozora na banjalučkoj medresi kukavički čin

Ako je nekome bila želja da zakomplikuje i pogorša odnose, doprinese tenzijama i pošalje lošu poruku iz Banje Luke, neće uspjeti

Šef kluba odbornika PDP-a u Banjoj Luci Dragan Milanović. Facebook

N. Aj.

18.5.2024

Šef kluba odbornika PDP-a u Banjoj Luci Dragan Milanović oglasio se povodom incidenta koji se desio na banjalučkoj medresi "Reis Ibrahim-ef. Maglajlić" gdje je razbijen prozor.

Na društvenim mrežama je poručio da je to kukavički čin koji treba najstrožije sankcionisati.

- Banja Luka je trajno opredjeljenja očuvanju mira i tolerancije i vandali koji tome ne doprinose moraju biti što prije otkriveni i adekvatno kažnjeni. Samo prije par dana slika maturanata ove iste medrese je obišla region i propraćena pozitivnim reakcijama i postala pravo lice Banje Luke kao otvorenog grada. Kao što kaže Marko Miljanov, čojstvo je zaštititi druge od sebe. Srbi i pravoslavni vjernici kao dominantan i većinski narod u Banjoj Luci se upravo ponašaju po tom obrascu i ovakvi incidenti ne mogu to promijeniti. Ako je nekome bila želja da zakomplikuje i pogorša odnose, doprinese tenzijama i pošalje lošu poruku iz Banje Luke, neće uspjeti - napisao Milanović na Facebook profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.