POČINILA SAMOUBISTVO

Brojni prijatelji se opraštaju od policajke Majde Ramić: "Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih"

Nesretna djevojka je slovila kao vrlo uzorna i uspješna policijska službenica

Majda Ramić. Facebook

H. J. I.

11.2.2024

Pripadnica Policijske stanice Jablanica, Policijske uprave Konjic, Majda Ramić (42) jutros izvršila samoubistvo ispred svoje porodične kuće. Nesretna djevojka je slovila kao vrlo uzorna i uspješna policijska službenica.

Od Ramić se na Facebooku opraštaju brojni prijatelji.

Trudila se usrećiti druge

- Majuško moja. Toliko si se trudila usrećiti druge, a izgleda da si bila tužnija od svih. Nemamo uvijek riječi za oproštaj.

Za neke ljude mislimo da nam nikad neće trebati.

Tvojoj dobroti mnogo je ova puta čaršija svjedočila. Toliko je javnih humanih akcija koje si odradila. Koliko si pomagala da niko ne zna, to samo On zna.. Hvala ti za svako od njih.

Čak i naši jablanički Romi mogu da svjedoče koliko je ljubavi u tebi bilo. Zato su ti je i uzvraćali. Jer su znali da bez imalo glume pružaš im i ruku i osmijeh.

Teret na leđima

Lomila si se svih ovih godina da druge usrećiš i pomogneš drugima, ne pokazujući kakav teret nosiš na leđima.

Na duši. A on je izgleda teži od svih. Od jutros glasa rijetko puštam... Onaj osjećaj koji je zaledio tijelo još ne prolazi.

Nije trebao biti ovakav kraj. Nismo zaslužili ovakav oproštaj.

Ostala je šoljica kafe koja će zauvijek ostati neispijena i to je ono što sebi ne opraštam. Što sam uvijek mislila da imamo vremena. Zbogom Majo moja - glasi samo jedna od poruka.

Podsjetimo, vijest o tome da je izvršila suicid policija je zaprimila jutros u 8:05 sati. Ubila se pucajući u glavu iz pištolja, najvjerovatnije, službenog. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.