FESTIVAL

Otvoren drugi Beer Fest Ljubuški

Organizatori očekuju da će ovaj festival postati tradicionalan obogaćujući turističku ponudu Ljubuškog i cijele Hercegovine

Sa otvorenja. Fena

FENA

4.8.2023

Dvodnevni Beer Fest Ljubuški počeo je večeras u ovom hercegovačkom gradu, privlačeći brojne posjetitelji koji mogu uživati u velikom izboru piva, kao i odličnoj gastronomskoj ponudi te bogatom glazbenom i zabavnom programu.

Organizatori očekuju da će ovaj festival postati tradicionalan obogaćujući turističku ponudu Ljubuškog i cijele Hercegovine. Posebno ističu veliki izbor piva i street fooda.

Posjetitelje drugog izdanja Beer Festa večeras je zabavljalo Prljavo kazalište, a sutra navečer očekuje se koncert još jednog popularnog hrvatskog benda - Pips, Chips & Videoclips te Belfast Food.

Veronika Pinjuh, vršiteljica dužnosti ravnateljice Turističke zajednice Grada Ljubuškog naglasila je kako je Beer Fest još jedna prilika da se obogati turistička ponuda u Ljubuškom.

- Grad Ljubuški je posljednjih godina doživio turistički procvat. Da bismo obogatili našu turističku ponudu, tijekom godine organiziramo više manifestacija koje privlače i domaće i strane posjetitelje. Jedna od tih manifestacija je upravo Beer Fest - kazala je Pinjuh.

Ulaz na festival je besplatan, a već prvog dana broj posjetitelja nadmašio je očekivanja organizatora, a to su Grad Ljubuški, Turistička zajednica Grada Ljubuškog i udruga Ljubfest.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.