SPECIJAL PLACE2GO

Novi magazin o putovanjima i turizmu predstavit će turističke kapacitete BiH i Crne Gore

Obilovat će editorijalima o turističkim kapacitetima za sve sezone, ali i luksuznim brendovima

Naslovnica proljetnog izdanja bh. broja. UGC

E. M.

12.4.2023

Crna Gora bogatija je za još jedan luksuzni magazin o putovanjima i turizmu. 

Specijalno izdanje poznatog brenda, relevantnog u oblasti turizma u regionu, PLACE2GO, za crnogorsko tržište izdat će INVENTA d.o.o. Sarajevo, u saradnji sa „Pobjedom“.

Ovaj broj magazina koji, inače, u BiH izlazi kvartalno po sezonama, obilovat će editorijalima o turističkim kapacitetima za sve sezone, ali i luksuznim brendovima po kojima se u regionu Crna Gora ističe. 

Bit će distribuirano i u Bosni i Hercegovini. Kako je saopćeno, ovim su bh. izdanje magazina PLACE2GO i „Pobjeda“ postigli izvanredan efekt – eminentni brendovi iz Crne Gore i BiH imat će jedinstvenu priliku pojaviti se na oba tržišta.

Specijalno izdanje, koje je u Crnoj Gori i BiH dostupno od početka juna do kraja oktobra, bit će dostupno i na Sarajevo Business Forumu koji će biti održan u Sarajevu 17. i 18. maja uz učešće poslovnih ljudi iz regiona i svijeta, te na Međunarodnom sajmu turizma u Sarajevu sredinom oktobra ove godine.


PLACE2GO magazin. UGC

Kako je saopćeno, čitaoci PLACE2GO magazina visoke su platežne moći. Vole veliki format 220 x 285 mm, luksuzni revijalni papir s lakiranim omotom, a i sve što na njegovim stranicama mogu vidjeti.

Specijalno izdanje kao i svi drugi brojevi PLACE2GO čitat će se i u VIP salonu i Business loži Međunarodnog aerodroma Sarajevo, kao i na letovima aviokompanije Euro Jet.

- Izdavač INVENTA d.o.o. Sarajevo ističe iznimno zadovoljstvo saradnjom sa uglednom podgoričkom „Pobjedom“, jedinstvenim brendom u oblastima novinarstva i izdavaštva, koji je u BiH dobro poznat i osobito cijenjen zbog decenijskog rejtinga i profesionalnosti u poslovanju – naveli su iz INVENTE.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.