OŠTRA REAKCIJA

Mijatović: 90-ih nisam bio blizak Karadžiću i Dodiku, sabur hajvani

Po njihovom ponedjeljkom sam Dodikov, utorkom američki, srijedom Bakirov, četvrtkom Komšićev, petkom radim za BIA-u, vikendom sam slobodan, kazao je Mijatović

Vojin Mijatović: Sin sam svoje domovine BiH. FACEBOOK

S. S.

8.9.2022

Kandidat za člana Predsjedništva BiH Vojin Mijatović poručio je da su se "digli silni samo zbog činjenice jer im smeta Bosanac i Hercegovac.

- Prvo sam bio statistička greška, sad sam neko ko odlučuje izbore. Po njihovom ponedjeljkom sam Dodikov, utorkom američki, srijedom Bakirov, četvrtkom Komšićev, petkom radim za BIA-u, vikendom sam slobodan. Dok se vaši bolesni umovi dogovore ko sam i čiji sam: Sin sam Dobrivoja i Branislave, sin sam svoje domovine Bosne i Hercegovine - kazao je Mijatović.

Dodao je da 90-ih nije bio blizak saradnik Radovana Karadžića, Milorada Dodika, da nije milioner s vilom u Istri, Poljinama, Dedinju, Palama, Crnoj Gori te da nije niti u jednoj aferi, kao "svi koji laju".

- Znam da vam svima smeta što sam Bosanac i Hercegovac i što sam kandidat SDP BiH jedine i najveće multietničke i građanske partije, ali sabur hajvani, vaše vrijeme je prošlo, nova generacija dolazi, kojoj je stalo do države, a koja se neće obogatiti na račun države kao vi - poručio je Mijatović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.