DRUŽENJE SA GRAĐANIMA

Predrag Kojović objavio zanimljiv razgovor sa Kakanjcem Živkom: Podijelio emotivnu životnu priču

Riječ po riječ i razgovor skrenu na ratne godine, napisao je Kojović

Kakanjac Živko i Predrag Kojović. Facebook

H. J. I.

3.9.2022

Članovi i članice Naše stranke druženjem su sinoć otvorili kampanju za Opće izbore. Kao dio predizborne kampanje, najavili su druženje sa građanima širom BiH, a danas se nalaze u Kaknju. 

Prvi čovjek Naše stranke Predrag Kojović je na svom Facebook profilu podijelio zanimljiv razgovor koji je vodio danas sa jednim prolaznikom. 

- Jutros, dok s našom divnom ekipom iz Kaknja stojimo na ulici i dijelimo promotivni materijal priđe mi ovaj čovjek.


Riječ po riječ i razgovor skrenu na ratne godine. Ja sam, kaže on, iz Visokog taman prešao u Kakanj jer sam dobio posao portira u "direkciji" rudnika ovdje. Svuda barikade, počelo pucat, ja vidim ovi pravoslavci iz rudnika se pozdravljaju, kao odoše, pobjegoše. Zove mene direktor, kaže, hajd' Živko do mene na kafu malo. Ja odem gore, a kod njega sjedi sekretarka i plače. Kaže direktor, vidiš Živko šta se dešava, pa sam htio da vidim... šta ćeš ti.


Objava Kojovića na Facebooku. Printscreen

Kažem mu, ja nigdje ne idem. Kaže sekretarka, sva uplakana, bolan Živko svi ćemo stradat, vidiš da su nas četnici opkolili. Kažem joj ja, šta bude s vama nek bude i sa mnom. I tako sam ja ostao. Nijedan dan s posla nisam izostao - napisao je Kojović na Facebooku. 

Poštovani čitaoci, ovo je nova Facebook stranica portala Avaza. Za pobjedu istine nad lažima, kliknite na ovaj link i zapratite stranicu Avaz.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.