BIO U ISTOJ POZICIJI

Ronaldo o Mbapeu: "Vidjet ćemo kako će se snaći u Realu, jedno je samo sigurno"

Svi su uzbuđeni zbog Mbapeovog dolaska u Madrid, rekao je

Ronaldo: Smatra Mbapea jednim od najboljih. Platforma X / AP

N. H.

11.3.2024

Francuskom napadaču Kilijanu Mbapeu (Kylian Mbappe) će na kraju sezone napustiti PSG, s kojim mu ističe ugovor, a trebao bi se pridružiti madridskom Realu. 

Dugo se već razgovara o njegovom prelasku u redove "Kraljevskog kluba", a čini se da je ta era napokono završena. 

Brazilski Ronaldo, osvajač Zlatne lopte 1997. i 2002. godine, te zvijezda Intera, Milana, Barcelone i Reala, govorio je o dolasku Mbapea u Madrid.

- Moramo pričekati službenu potvrdu, no svi su uzbuđeni zbog Mbapeovog dolaska u Madrid. On je nevjerojatan igrač, jedan od najboljih trenutno. Mislim da mu je jako dobra odluka doći u Real. Vjerujem da će konačno osvojiti Zlatnu loptu ako potpiše.

Ne znam šta je istina, ali ljudi pričaju o njegovoj situaciji u PSG-u. Sigurno je da će u Realu imati ekipu koja će podržavati svaku odluku koju donese na i izvan terena. Branit će ga. No, mislim i da je u PSG-u proveo jako dobar period - rekao je Ronaldo u intervjuu za Daily Mail.

Mbape je za PSG potpisao 2017. godine, a postigao je 246 golova, čime je postao najbolji strijelac u historiji ovog kluba, a dodao je i 105 asistencija. 

Ove sezone je upisao 34 gola u 35 nastupa. Luis enrike (Enrique) mu je u proteklom periodu smanjio minutažu jer će skoro pa sigurno otići na ljeto. 

- Naravno, PSG ga je pokušao zadržati, bio je velika zvijezda njegovog projekta. Vidjet ćemo šta će biti s Mbapeom u Realu. Jedna stvar je sigurna, a to je da ćemo u narednim godinama još više uživati u njegovim nastupima - dodao je Ronaldo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.